MENIU CAUTĂ
28 Iul. 2017 23:12 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Sorana își va schimba tatuajul cu semnătura fostului partener de viață! Renunță la amintirea soțului infidel!

Distribuie

Sorana își va schimba tatuajul care-i amintea de mariajul eșuat cu Paul Moga, dar nu pentru că asta și-ar fi dorit, ci doar pentru că acesta și-a pierdut din culoare.

La mai bine de trei ani de la divorț, Sorana, fosta componentă a trupei ASIA,  va renunța, în sfârșit, la tatuajul cu semnătura fostului său soț.

Foto și video: Adrian MANOLACHE

Chiar dacă a suferit enorm când a aflat că acesta a înșelat-o cu o escortă, motiv pentru care mariajul său s-a și destrămat, artista l-a purtat încă pe antebraț pe fostul său partener. Și ar mai fi făcut acest lucru și-n continuare, dacă nu ar fi nevoită să-și refacă tatuajul, din motive… estetice.

”Încă nu am renunțat la el, dar voi fi nevoită, trebuie rebătut, că și-a pierdut din culoare. Și normal că nu-l voi face tot cu semnătura fostului soț. Îl voi îmbrăca cu un alt tatuaj, cu amintirea unor persoane foarte dragi mie, pe care nu le mai am, și mă refer la tatăl meu, prietena și bunica mea, cu lucruri pe care ei le iubeau”, a mărturisit Sorana pentru Libertatea.

Își schimbă look-ul la două săptămâni!

Altfel, Sorana a mai spus că-i place să-și schimbe lookul și acest lucru se întâmplă destul de des.

”Îmi place să-mi schimb look-ul. Stilistul trebuie să-ți devină unul dintre cele mai buni prieteni. Pe la două săptămâni,.fiind blondă, trebuie să-mi decolorez rădăcinile. Atunci, de fiecare dată, ne jucăm un pic și cu altceva, cu extensii de păr, ca acum”, a mai spus aceasta.


Maria Constantin a făcut furori pe internet, după ce s-a lăsat fotografiată dezbrăcată. ”Arăți foarte bine. Bravo!”

Comentarii