Mergi direct la conținut »
Video EXCLUSIV/Marina Almășan călătorește, dar nu risipește banii. Scrie despre toate locurile pe care le vede
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Video EXCLUSIV/Marina Almășan călătorește, dar nu risipește banii. Scrie despre toate locurile pe care le vede

Video EXCLUSIV/Marina Almășan călătorește, dar nu risipește banii. Scrie despre toate locurile pe care le vede

Vedeta TV îmbină utilul cu plăcutul la fiecare ieșire a sa peste hotare. Marina Almășan călătorește nu doar pentru a se distra, ci și pentru a scrie despre ceea ce vede.

De Ana Maria Păsat,

Marina Almășan, una dintre cele mai longevive vedete TV, a reușit să facă de fiecare dată cam tot ce și-a dorit.

A vrut să fie jurnalist și, chiar dacă a intrat la Academia de Studii Economice, până la urmă tot ce și-a propus a făcut. Pe lângă televiziune, prezentatoarea are, de ani buni, o altă mare pasiune: călătoriile. În prezent, ar putea spune că a ajuns cam prin toate colțurile lumii. Și asta fără a avea cheltuieli exagerate. Pentru că, potrivit propriilor mărturisiri, Marina Almășan călătorește fără a risipi banii. Mai precis, ea îmbină utilul cu plăcutul și, la fiecare ieșire a sa peste hotare, scrie despre ceea ce a văzut.

“Dacă am timp liber, călătoresc. Îmi place foarte mult. Nu călătoresc degeaba, doar ca să mă distrez și să cheltuiesc bani, ci și să și scriu. Scriu mult din ce văd. Îmi place să mă plimb”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

Recent, cum timpul avut la dispoziție era prea scurt, aceasta a fost într-o minivacanță în Bulgaria. Unde a făcut, de asemenea, cam ce face peste tot. Adică a vizitat locuri și și-a așternut apoi impresiile pe hârtie.

“Am fost recent la vecinii bulgari, aici la doi pași, peste Dunăre. Nu sunt o snoabă! Am fost în diverse colțuri ale lumii, dar nu exagerez cu vacanțele exotice”, a adăugat aceasta.

Luxemburg, următoarea destinație

Vedeta are în plan, cu prima ocazie, și o vacanță în scop profesional, în Luxemburg.

“Am un proiect ce vizează prezentarea uneia dintre cele mai mici țări din lume, Luxemburg! Ambasadorul României la Luxemburg îmi e foarte bun prieten încă din studenție. Din această deplasare va rezulta nu doar un film despre Luxemburg, ci și un jurnal de călătorie”, a mai spus aceasta.

Foto: Adrian MANOLACHE/ Video: George CAPOIANU

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/Dezvăluirile Olgăi Bălan, artista care l-a sedus pe Michele Placido. L-a pierdut pe Cattani și își dorește un soț român

Close
Închide
  Close