MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/ Solistul care cântă la coafor. În așteptarea celebrității, Dobrică Mario face repetiții în timp ce tunde!

Distribuie

Solistul Dobrică Mario Dorel nu stă cu mâinle-n sân în așteptarea celebrității. Sârguincios, tânărul care a avut multe participări la concursuri muzicale, ba a fost aplaudat și pe scena Sălii Palatului, își repetă temele de la canto ori cântă pur și simplu în timp ce își exercită meseria, cea de hairstyling.

 ”Le îmbin pe amândouă, cânt și mă îngrijesc de păr cu plăcere, deseori când chiar și cu clientele mele, în duet. Nu deranjez pe nimeni la salon, Claudia Bălan, șefa mea e încântată de acest fapt”, mărturisește tânărul interpret care deseori vine la muncă direct de la orele de canto.

Solistul care cântă la coafor. În așteptarea celebrității, Dobrică Mario face repetiții în timp ce tunde

”Sigur că-mi doresc o carieră în muzică, să ajung mai sus, însă, dincolo de talent ține și de mult noroc. Tot la salon îmi repet piesele noi din repertoriu, e important să văd reacția celor ce le ascultă. Apariții am tot avut, însă nu mă pot întreține doar din muzică iar hairstyling-ul este ceva ce-mi place, iubesc ceea ce fac. Este o meserie frumoasă și bănoasă, creezi mereu ceva nou, modelezi frumusețea”, adaugă Mario, din repertoriul căruia fac parte și multe melodii populare lansare de Sofia Vicoveanca, căci, potrivit celor spune de profesorii săi,  solistul are un registru vocal apropiat.

Dragostea pentru muzică o are și datorită bunicii sale, cea care l-a crescut pe Mario și căruia îi cânta de mic.


Citește și: EXCLUSIV/Sergiu Nicolaescu se lăuda că e tare la box, dar era praf! Fostul cascador Vasile Popa l-a dat de gol


Citește mai multe despre salon infrumusetare pe Libertatea.

Comentarii