MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2017 17:00

VIDEO / Eyes on Five debutează pe scena muzicală cu „Gimme Some Funk”

Distribuie

„Eyes On Five”, adica Georgiana, Simona, Dede, Micky si Dya, a luat nastere in urma cu cateva luni, la initiativa Moys Records.

Din momentul in care au „batut palma” si si-au ales numele de scena, cele 5 artiste s-au si apucat de treaba pentru ca, astazi, sa lanseze primul lor single, cu videoclip, pe care l-au numit sugestiv: „Gimme Some Funk”

„Eyes On Five” este despre cinci personalitati si identitati diferite, care se imbina perfect, rezultatul fiind un act artistic complex. Cinci personaje feminine, care iubesc muzica, arta si dansul, conduse de o dorinta comuna: cea de a transmite pasiunea pentru tot ceea ce le inspira.

„Primul nostru single (feat. Atashka Jackson) „Gimme Some Funk”,  este o piesa plina de energie, care ne-a facut sa dansam direct in studio.  Ne-a placut de cand am ascultat-o prima data, asa ca a doua zi ne-am intalnit la sala si am inceput sa lucram la prima noastra coregrafie.

Nu poți spune funk fără fun, așa ca filmarea clipului a fost de o nebunie curată: am sărit, ne-am batut cu perne și am ras cu gura pana la urechi. Ne dorim sa ajunga la inimile cat mai multor oameni, la fel de repede cum a ajuns si in sufletele noastre”, au declarat fetele de la „Eyes On Five”.

Piesa „Gimme Some Funk” este compusa de catre Ryme si Andreea Vatavu,  iar textul de catre Pavel Petricenco si Atashka Jackson, in studiourile Moys.

„Featuring-ul cu Atashka Jackson este unul natural, atat „Eyes On Five”, cat si rapperul ( care va lansa in curand primul sau single)  apartin  de acelasi label.

Mesajul este unul simplu: Intr-o lume plina de monotonie oricare dintre noi are nevoie de ceva diferit, ceva pozitiv, un pic de funk”, ne-au declarat producatorii piesei.

Comentarii