MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2017 16:17

VIDEO/ La televizor o dă în rețete de fițe, dar… Chef Florin Dumitrescu mânâncă la ”împinge tava”!

Distribuie

E spaima concurenților cu care a interacționat în show-urile de televiziune. Chef Florin Dumitrescu e unul dintre jurații intransigenți de la ”Chefi la cuțite” și întotdeauna are ceva de comentat și completat vizavi de un gust, de o rețetă, de prestația unui concurent.

În mod cert, cu toții ne-am imaginat cam cum arată meniul ales de pretențiosul chef, să zicem… la prânz. Și combinații exotice sau rafinate au început să ni se învârtă prin minte, ale unor preparate cu nume greu de pronunțat. Realitatea, însă, nu-i așa de complicată! Chef Florin Dumitrescu a fost fotografiat azi la prânz, la coadă la  o cantină tip ”împinge tava”. E drept, nu la una de cartier, ci într-o zona corporatistă din Pipera, dar ”împinge tava”…e ”împinge tava”!

Ce mânâncă, așadar, chef Florin Dumitrescu la prânz? Pai, și-a luat o ciorbiță de pui cu zdrențe de ou, legume sotate și orez, plus o salată de roșii și castraveți. De băut, o apă plată. Soția, care l-a însoțit în acestă aventură culinară, a ales o porție de dovlecei cu rucola și quinoa și-o tartă cu nucă. Plus o apă plată. Familia Dumitrescu a achitat 32 de lei pentru masa luată în oraș (fără apă!). Că mâncarea a fost sau nu bună, Chef Dumitrescu nu a comentat. Dar a golit farfuria!


Citește și: Bittman nu mai stă „cu picioarele în apă rece” cu Monica Odagiu. Cu cine s-a afișat cântărețul la malul mării

Citește mai multe despre cantina și chef pe Libertatea.

Comentarii