Mergi direct la conținut »
VIDEO | Manuela Hărăbor se roagă și cere iertare înainte să urce pe scenă. “Harul vine doar dacă îngăduie Dumnezeu”
Entertainment Libertatea > Entertainment > VIDEO | Manuela Hărăbor se roagă și cere iertare înainte să urce pe scenă. “Harul vine doar dacă îngăduie Dumnezeu”

VIDEO | Manuela Hărăbor se roagă și cere iertare înainte să urce pe scenă. “Harul vine doar dacă îngăduie Dumnezeu”

Manuela Hărăbor ar fi probabil fericită dacă ar exista câte o capelă mică în incinta fiecărui teatru. Asta pentru că, înaintea spectacolelor, obișnuiește să se roage.

De Ana Maria Păsat,

Actrița Manuela Hărăbor nu intră în categoria vedetelor care se întorc din drum sau scuipă-n sân dacă le taie calea o pisică neagră. Nu a crezut niciodată în superstiții, ci doar în Dumnezeu. Motiv pentru care se roagă des, și nu doar acasă, dimineața și seara, ci și înainte de a urca pe scenă.

Manuela Hărăbor se roagă și cere iertare înainte să urce pe scenă

Manuela Hărăbor îi cere iertare Reginei Maria înainte să o interpreteze

“În fiecare zi, când mă trezesc și când mă culc, am o rugăciune personală, învățată de-a lungul anilor de la niște oameni mai înțelepți decât mine. Îl port pe Dumnezeu cu mine și în fiecare moment am un gând către cer. Înaintea unui rol, mă rog la Maica Domnului și îngerului păzitor să fie acolo, cu mine. Harul vine doar de la Dumnezeu, dacă El îngăduie”, a mărturisit Manuela Hărăbor pentru Libertatea.

Îi cere iertare reginei Maria, înainte s-o interpreteze

Actrița are și momente când cere iertare personajului interpretat, în cazul în care acesta este inspirat din realitate. Face asta tot înainte de a intra pe scenă, imediat după ce-și spune rugăciunea.

Așa procedează, de exemplu, când trebuie să intre în pielea reginei Maria, rol pe care-l joacă pe scena Teatrului Metropolis.

“De când am primit acest rol, am senzația că spiritul ei e lângă întreaga distribuție și lângă mine în mod special. Înainte să încep repetițiile, am spus o rugăciune mică și i-am cerut să mă ierte dacă greșesc și să-mi îngăduie să fiu alături de ea”.


Citește și:

Noaptea Muzeelor 2019. Lista muzeelor din București participante la Noaptea Muzeelor și evenimente din țară

Close
Închide
  Close