Mergi direct la conținut »
VIDEO/ De sus, de pe scenă, la munca de jos! Legenda rock Mike Terrana a fost pus la... cosit iarbă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ De sus, de pe scenă, la munca de jos! Legenda rock Mike Terrana a fost pus la... cosit iarbă

VIDEO/ De sus, de pe scenă, la munca de jos! Legenda rock Mike Terrana a fost pus la… cosit iarbă

Socotit una dintre legendele rockului din ultimele patru decenii, cu zeci de turnee în care a ajuns pe toate continentele, puține sunt formele de antrenament pe care nu le-a încercat americanul Mike Terrana.

De Florian Gheorghe,

Pasionat de sport, în ultima vizită în România, starul a învățat să dea la…coasă.

Mike Terrana (58 ani), care a fost vedeta celui mai mare festival rock din mediul rural din România, ”Stonebird Rock Festival” (Corbii de Piatră, Argeș), a învățat cum să-și stimuleze metabolismul la cosit, îndeletnicire pe care a practicat-o pentru prina data în viața sa și de care, după cum puteți urmări, s-a arătat foarte încântat.

Toboșarul, care încă din 1978 a cântat cu mari trupe ale rockului mondial,(amintim doar Rage, Tarja Turunen, Axel Rudi Pell, Metalium ori legendarul chitarist Yngwie Malmsteen) a dorit să-și răsplătească gazdele pentru masa servită rural, în curtea unuia dintre localnici. Așa că s-a oferit să facă o muncă …utilă. Țăranii n-au stat prea mult pe gânduri și l-au pus …la coasă.

Mândru foc de isprava sa, Terrana a îndemnat fanii săi din întreaga lume să încerce o ședință de cosit.

Americanul, cap de afiș la show alături de primul solist al giganților AC/DC, Dave Evans, s-a simțit ca acasă, la țară, pe dealurile de lângă satul Corbii de Piatră, unde s-a plimbat în voie cu bicicleta alături de alți iubitori de drumeții (FOTO).

 

 

CITEȘTE SI:EXCLUSIV/Stela Enache, declarație emoționantă la nouă ani când și-a pierdut soțul, pe Florin Bogardo. ”Sufletul meu, te voi iubi mereu”

Close
Închide
  Close