Mergi direct la conținut »
Virgil Ianțu, despre România: "E normal să privim cum țara, aflată pe mâini ce ar trebui încătușate demult, este distrusă zi de zi?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Virgil Ianțu, despre România: "E normal să privim cum țara, aflată pe mâini ce ar trebui încătușate demult, este distrusă zi de zi?"

Virgil Ianțu, despre România: „E normal să privim cum țara, aflată pe mâini ce ar trebui încătușate demult, este distrusă zi de zi?”

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a scris un text, pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre problemele sociale și politice din România.

De Dana Aramă,

În textul publicat pe pagina lui de socializare, Virgil Ianțu pune o serie de întrebări legate de situația din țară.

„E normal să evit să urmăresc știrile pentru că îmi fac rău fizic? E normal să am zilnic sentimentul de frustrare? E normal că zilnic să fim călcați în picioare prin decizii politice? E normal să privim cum țara, aflată pe mâini ce ar trebui încătușate demult, este distrusă zi de zi?

E normal că legile să fie scrise de cei pentru care legea nu există? E normal să dăm, prin lipsă de atitudine, liber la furt? E normal că un „Ministru al Justitiei” să fie călăul justiției? Se pare că trăim aceste evenimente, acceptând faptul că ele au devenit o stare de normalitate. Ce se întâmplă cu România, ce se întâmplă cu noi? #romaniamea”, a scris prezentatorul TV.

Citește și: Libertatea are corespondent special la Madrid, la Congresul socialiștilor europeni, unde Dragnea și Dăncilă vor fi prezenți. Azi și mâine, socialiştii europeni îşi prezintă viziunea pentru viitorul Europei

 

Close
Închide
  Close