Mergi direct la conținut »
VIVA! de Februarie – povești de iubire ca-n filme
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIVA! de Februarie – povești de iubire ca-n filme

VIVA! de Februarie – povești de iubire ca-n filme

Februarie este luna în care celebrăm iubirea şi, ce subiecte ar fi mai potrivite, pentru Revista VIVA!, dacă nu o serie de poveşti de dragoste cu deznodăminte ca-n filme!

Prima copertă de familie. Antonia, Alex Velea şi copiii lor, Dominic şi Akim, sunt protagoniştii shooting-ului de copertă al Revistei VIVA!, fiind una dintre cele mai iubite familii din showbiz-ul autohton. Povestea de dragoste dintre Antonia şi Alex, despre care cei mai mulţi au fost convinşi că nu va rezista probei timpului, vine să îi contrazică pe toţi cei care le-au pus sentimentele la îndoială. În pofida faptului că şi acum se confruntă cu greutăţi, cei doi par mai uniţi ca niciodată şi sunt atât de convinşi că vor trăi împreună pentru tot restul vieţii, încât au început, deja, să planifice nunta. Până atunci, însă, mai e un pas! În numărul de februarie al Revistei VIVA!, Antonia vorbeşte despre procesul de divorţ dintre ea şi Vincenzo Castellano, despre custodia fetiţei sale, Maya, dar şi despre începuturile relaţiei dintre ea şi Velea, detalii învăluite în mister, până acum. La rândul lui, Alex povesteşte despre toate încercările şi momentele frumoase prin care a trecut alături de Antonia, replica solistului, care dă şi titlul revistei, fiind mai mult decât sugestivă: „Am fost supuşi unui test al destinului”.

În luna februarie, VIVA! lansează şi campania „Talentul mereu la modă”. Despre ce este vorba? Nu mai vrem să auzim artiştii din garda veche spunând că cel mai bun lucru pe care-l pot face pentru cariera lor este să… moară, referindu-se la lipsa de promovare de care au parte şi la faptul că publicul i-a uitat. Aşadar, VIVA! îşi propune să facă lunar un articol cu un reprezentant al soliştilor care au făcut furori în anii 80-90, pentru a demonstra faptul că muzica de calitate nu se uită niciodată. Şi, cu ea, nici artiştii. Aşadar, inaugurăm rubrica „Talentul mereu la modă” cu un pictorial exclusiv ce le are drept protagoniste pe Nico şi fiica ei, Alexandra, în are aflăm detalii exclusive despre viaţa lor de familie, ţinută departe de ochii presei, până acum. Mai mult, Nico este solista care a unit generaţiile, prilejul perfect pentru a afla de la ea toate dedesubturile industriei muzicale.

Dar asta nu e tot! Sugestii de shopping pentru Valentines Day, într-un pictorial incitant de modă cu… Ilinca Vandici! Mai sexy de atât nu ai mai văzut-o niciodată! Plus alte poveşti de viaţă inspiraţionale: iubirile Sophiei Loren, destinul neaşteptat al Ralucăi Bădulescu, fotografii din dressing-ul Adelinei Pestriţu, cum s-au tratat vedetele autohtone de burnout, boala secolului şi… horoscopul complet al lunii februarie.

Numărul de februarie al Revistei VIVA! se vinde împreună cu un exemplar al revistei Psychologies sau cu un exemplar al revistei Reţete de colecţie, la preţul de 9,9 lei. Revista este disponibilă, începând cu data de 1 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

Close
Închide
  Close