Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia se întoarce în teatru. Va juca în prima piesă regizată de Tania Popa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vladimir Drăghia se întoarce în teatru. Va juca în prima piesă regizată de Tania Popa

Vladimir Drăghia se întoarce în teatru. Va juca în prima piesă regizată de Tania Popa

Vladimir Drăghia și Tania Popa au fost concurenți, anul trecut, în emisiunea "Ferma Vedetelor". Atunci, actrița a pus ochii pe el și ulterior i-a lansat propunerea de a face parte din distribuția primei piese de teatru regizată de ea.

De Andreea Romaniuc Archip,

Acordul a fost unul verbal, obținut la telefon, cei doi urmând să stabilească detaliile în toamnă, când actrița va reveni din vacanța din Spania.

Tania Popa

Pentru Vladimir, spectacolul Taniei Popa va fi al treilea proiect pe scândură. „Au fost încercări în teatru. Am jucat în „Hârca se întoarce” în urmă cu 4 ani, la Teatrul Elisabeta, și în „O noapte furtunoasă”, la Excelsior, acum 2 ani”, ne-a spus Drăghia.

Are experiență din seriale și reclame

Vladimir este absolvent de Jurnalism, iar în anul al doilea de facultate a început să meargă la castinguri. Și-a făcut debutul în serialul „Detectivii”, de la Prima TV, a jucat în „Vocea inimii”, „Narcisa sălbatică”, dar și în reclame.

Vladimir Drăghia

Ulterior, a început a doua facultate, specializarea Regie Film, însă nu a finalizat studiile. A prezentat emisiuni și a fost concurent în multe formate TV.

Close
Închide
  Close