Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia, specializat în joburi „pe repede înainte”. „Tot timpul sunt anunțat așa: «Peste o săptămână începem!»”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vladimir Drăghia, specializat în joburi „pe repede înainte”. „Tot timpul sunt anunțat așa: «Peste o săptămână începem!»”

Vladimir Drăghia, specializat în joburi „pe repede înainte”. „Tot timpul sunt anunțat așa: «Peste o săptămână începem!»”

Vladimir Drăghia a învățat să se lase în voia destinului, în loc să își facă strategii amănunțite. Practic, nu își face planuri, ca să nu aibă parte de dezamăgiri. Fostul prezentator TV susține că acest principiu se aplică atât pe plan profesional, cât și în cel personal.

De Andreea Romaniuc Archip,

Vladimir experimentează de aproape doi ani rolul de tată pentru Zora, fetița lui și a lui Alice Cavaleru. Cea mai mare provocare la care a fost supus până acum? „Nu cred că e un episod anume, tot serialul e o provocare cu Zora, tocmai asta face ca experiența asta să fie într-adevăr uluitoare”, ne-a spus el zâmbind. A devenit atât de legat de familie, încât jobul de antrenor pe care l-a avut în sezonul al treilea de la „Exatlon” l-a determinat să-și ia fetele cu el în Republica Dominicană.

Îi surâde ipostaza de a deveni din nou tătic? „Niciodată nu mi-am făcut planuri, pentru că nu îmi place să am surprize neplăcute. Dacă e să se întâmple, o să fim fericiți, dar momentan, avem ambele mâini ocupate cu Zora, care este o figură și care ne bucură pe amândoi nespus”, a declarat, pentru Libertatea, Vladimir Drăghia.

„E nevoie, din când în când, să iei o pauză de TV, dar nu prea mare”

În ultima perioadă, Vladimir Drăghia a avut mai multe colaborări cu postul Kanal D. După ce a câștigat sezonul al doilea „Exatlon”, a devenit amfitrionul unei emisiuni derivate din acest concurs, „Fan Arena”, pe care a prezentat-o cu Ilinca Vandici, apoi a fost solicitat ca antrenor în sezonul al treilea.

Aflat momentan în pauză, el se împarte între familie și proiecte online, însă nu ascunde să-și dorește să revină pe micul ecran cât de curând. „Niciodată nu s-a întâmplat să-mi planific ceva și să fiu anunțat cu 3-4 luni înainte că urmează un proiect… Tot timpul sunt anunțat așa: peste o săptămână începem sau peste două! Chiar e nevoie, din când în când, să iei o pauză de TV, dar nu prea mare”, a conchis el.

Foto: Sorin Cioponea


Citește și: 

Comercianți de obiecte vechi, un restaurator și oameni de afaceri vor fi audiați la DIICOT în dosarul „Tezaurul de la Moscova 2”!

Close
Închide
  Close