MENIU CAUTĂ
, de Alina Serea

Zi TRISTĂ pentru Dana Rogoz: Un an de la moartea tatălui ei. Mesajul sfâșietor al vedetei

Distribuie

Dana Rogoz susține că a descoperit în mod pur întâmplător că astăzi este ”Ziua Tatălui” coincidența a întristat-o și mai tare. Exact azi se împlinește un an de la moartea tatălui ei. Vedeta susține că are multe regrete și suferă foarte tare pentru că părintele ei nu se poate bucura de rolul de bunic.
”Azi, de Ziua Tatălui, se împlinește 1 an de când tatăl meu a murit. Abia 1 ana€! E ciudat cum 1 an cu Vlad a trecut fantastic de repede, iar același ani fără tata, incredibil de greu. Mi-e foarte dor. Și a trecut doar 1 an, cine știe câți vor mai fi fără el, ci doar cu amintirile legate de el și acest dor chinuitor.

Am foarte multe regrete când vine vorba de tata, mă gândesc într-una la ele. Regret că Vlad nu va mai avea nicio amintire cu el. Regret extrem de tare că el nu s-a putut bucură de postură de bunic.

Regret că mă gândesc mai mult la el acum, când nu mai e, în fiecare zi, de cât o făceam înainte, când trăia. Ar fi trebuit să îl sun mai des, să îl văd mai des. Regret că nu am mai multe poze cu el. Și uneori mă gândesc că ar fi trebuit să îi fi spus altceva în ultimele clipe, când discursul meu era extrem de ezitant, de teamă să nu îl sperii în vreun fel”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Citește mai multe despre Dana Rogoz pe Libertatea.

Comentarii