11 Oct. 2017 08:00

Medicul Adina Alberts dezvăluie de ce Donatella Versace a ajuns să arate aşa la 62 de ani! Vezi ce spune și despre Carmen Electra și Cristina Aguillera

Distribuie

Donatella Versace, personajul frapant despre care vorbește o lume întreagă nu a scăpat neanalizat de medicul estetician Adina Alberts, într-un amplu interviu acordat revistei Viva!. Lookul surorii mai mici a lui Gianni Versace, a cărei imagine a fost întotdeauna marcată de șuvițele platinate și fața arsă de soare a fost permanent comentat, în special pe ideea…are sau nu operații estetice?

Adina Alberts este de părere că fumatul este cel care a facut ravagii în cazul Donatellei. ”Este dovada clară a ce poate să facă fumatul a două pachete pe zi vreme de 40 de ani din tenul și pielea unei femei. De fapt nici nu e atât de bătrână, are 62 de ani, dar este stafidită” a remarcat Adina Alberts.

În plus, medicul a punctat și faptul că Donatella este o mare iubitoare a soarelui, care se expune exagerat la soare iar asta este, evident, în detrimentul ei.

Adina Alberts nu crede că sora lui Versace are intervenții chirurgicale la nivelul feței. ”Putem vorbi despre ceva botox injectat pe frunte, iar în buze accid hialuronic” spune medicul, care insistă că fumatul este cel care a făcut ravagii pe fața Donatellei. De altfel, medicul a povestit pentru Viva! un episod din viața Donatellei, în care aceasta și-a concediat antrenorul personal pentru că nu-i dadea voie să fumeze când făcea exerciții.

Adina Alberts le-a analizat și pe Carmen Electra și pe Cristina Aguillera. Dacă vrei să afli ce intervenții estetice și-au făcut cele două, accesează linkul de mai jos!

Loading...
Comentarii