MENIU CAUTĂ

5 ponturi despre cum să-ţi întreţi hainele într-o stare bună

Distribuie

1. Hainele albe. Pune în maşina de spălat o lingură de detergent pentru eliminarea petelor plus detergentul pe care îl foloseşti de obicei. Lasă maşina să se umple cu apă, apoi opreşte-o şi las-o aşa peste noapte. De dimineaţă, porneşte ciclul de unde a rămas. Hainele tale albe vor fi mult mai strălucitoare.
2. Puloverele strâmte. Umple o jumătate de lighean cu apă călduţă, adaugăa mult balsam de păr şi lasă puloverul la înmuiat peste noapte.
3. Haine de culoare neagră decolorate. Dupa ce le-ai spălat adaugă o cană de cafea tare în apa de limpezire. Funcţionează!
4. Pete de vin pe haine albe. Şterge cămaşa sau rochia prin tamponare cu o cârpă udă pentru a elimina vinul, pune-o în apă şi toarnă multă sare. După ce sarea se face roz, toarnă uşor apă fierbinte pe pată.
5. Pete de la fierul de călcat pe pantaloni. Întoarce pantaloni pe dos şi calcă buzunarele, pentru a evita imprimarea lor în material. Întoarce-i pe faţă şi calcă linia taliei, apoi împătureşte-i pe lungime, aliniază cusăturile şi calcă fiecare picior, întâi interiorul, apoi exteriorul.

Comentarii