MENIU CAUTĂ
20 Feb. 2018 23:20

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „A început să mă refuze atunci când vreau să întreținem relații sexuale, stă tot timpul pe telefon”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt într-o relație de aproximativ cinci ani și mă gândesc la căsătorie, însă acum am căzut pe gânduri. Nu marele pas mă sperie, ci comportamentul iubitei mele. A început să mă refuze atunci când vreau să întreținem relații sexuale, stă tot timpul pe telefon și este tot mai distantă. Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva mă înșală? Dar cum pot să am o certitudine? De fiecare dată când am încercat să deschid o discuție, a reușit să evite…

Adela răspunde:

Dragul meu,

Să știi că motivul pentru care o femeie nu mai vrea să facă dragoste nu este neapărat că are pe altcineva. După cinci ani de relație, e posibil să nu prea mai aibă chef, chiar și din cauza hormonilor, dacă nu din alte cauze. Așa că mă văd nevoită să te întreb: ce fel de relație sexuală aveți? O faci fericită de fiecare dată pe iubita ta? Statistic vorbind, majoritatea femeilor ating orgasmul în circa 20-25 de minute, în timp ce bărbații nu au nevoie de mai mult de două-trei. Dacă nu te antrenezi să reziști mai mult pentru ea, dacă nu mărești preludiul, dacă ai pretenția ca lucrurile să meargă de la sine, să nu te miri că pentru ea experiența sexuală poate deveni atât de frustrantă, încât să prefere să o evite. Multe femei nici nu știu ce ar dori de la iubiții lor – pentru că n-au avut niciodată parte măcar de o experiență care să le arate cum ar putea să fie. În consecință, ele nu știu ce problemă au, bărbații nici atât, și de aici o întreagă tragedie. Ca să fii sigur, o poți întreba direct ce problemă are. Dacă o convingi de intențiile tale bune, poate se mai liniștește și începeți din nou relația, pe un alt nivel.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii