MENIU CAUTĂ

Acest horoscop este brutal de sincer! Află ce se spune despre zodia ta

Distribuie

Horoscopul de mai jos este extrem de sincer. Atat este de onest, incat adevarul suna brutal.

Varsator

Cuvantul ”lenes” este primul care iti vine in cap?! De multe ori ii vezi tolaniti la birou, la masa. Dar sunt oameni buni, loiali, cateodata sufocanti in relatii. Le place sa ajute si isi doresc sa schimbe lumea. Sunt intelectuali, dar si putini nebuni.

Pesti

Nu sunt cele mai violente semne ale zodiacului, insa nici n-ar trebui sa fii in tabara opusa lor. Nu este exclus sa stie si ceva arte martiale. Totusi termenul ”naiv” li se potriveste foarte bine.

Berbec

Sunt incapatanatii zodiacului si isi ies foarte repede din fire. Cu toate acestea, sunt oameni iubitori si de ajutor. Din cand in cand pot deveni violenti si inclinati spre BDSM.

Taur

Stii baietelul acela care se tavalea pe jos in magazine si plangea si nimic nu-l multumea? Cel mai probabil era Taur. Cand un Taur si-a pus ceva in cap, va reusi. Sunt foarte abili in afaceri si cu banii.

Rac

Racii sunt foarte plangaciosi. Daca ii vezi frecandu-se la ochi in timp ce privesc un film si spun ca le-a intrat ceva in ochi, sa stii ca mint. Sunt foarte emotivi si se topesc precum o ighetata in desert. Ai grija sa ai tot timpul servetele la tine.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Citește mai multe despre defecte și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii