MENIU CAUTĂ

Adela vă sfătuieşte | «Iubita mea refuză anumite poziţii sexuale

Distribuie

Dragă Elena,

Noi, femeile, ne confruntăm cu problema gânditului prea mult, mai ales când vine vorba despre domeniul sexual. De fapt, tu îţi doreşti să laşi o impresie foarte bună şi de-aia te frămânţi atât. Totuşi, în această situaţie, ar fi important să îţi focalizezi atenţia în primul rând asupra propriilor tale senzaţii. Cea mai “bună la pat” femeie este aceea care ştie cum să se dăruiască total bărbatului iubit. Dacă gemetele tale sunt autentice, bărbatul pe care îl ţii în braţe e fericit şi recunoscător. Până la urmă, şi el îşi doreşte să fie la înălţime în faţa ta, de ce să-i iei această bucurie? Ai încredere că dacă te vei lăsa pradă senzaţiilor tale, indiferent în ce poziţie te afli, fără să mai laşi gândurile să te sustragă din prezent, vei fi cea mai bună femeie. Corpul tău ştie ce să facă. Lasă-l să se mişte aşa cum ştie, să vezi ce încântat va fi iubitul tău!

Dragă Adela,

”Mă cheamă Ionuţ şi am 30 de ani. Sunt cu iubita mea de aproape trei ani şi s-a ivit o problemă de ceva vreme. Ea refuză anumite poziţii când facem sex, dar înainte nu refuza nimic. Nu mi‑a explicat de ce, n-a putut să-mi ofere nici un argument. Ce e de făcut? Mulţumesc!”

Dragă Ionuţ,

Ai întrebat-o pe iubita ta de ce nu mai vrea în poziţiile acelea? Poate are dureri, să nu aibă vreo problemă care o macină. Sau poate pur şi simplu s-a plictisit de ele. E timpul să încercaţi şi alte poziţii. Din sutele care există, cu siguranţă veţi găsi câteva care să vă fie pe plac amândurora. Mai există o problemă cu femeile. Uneori sunt atât de sensibile, încât nu suportă decât atingeri foarte fine, dar nu ştiu întotdeauna să le explice aceasta iubiţilor lor. Vezi dacă nu cumva s-a întâmplat ceva de genul acesta şi cu ea. Poate a rămas cu nişte dureri şi nu mai tolerează acele poziţii. Ţie îţi revine rolul de a fi extrem de tandru şi înţelegător. Dacă femeia se simte protejată şi iubită, se deschide precum o floare către lumina soarelui. Cu puţină bunătate din partea ta, se poate rezolva problema voastră mai eficient decât te-ai fi aşteptat.

Dragă Adela,

”Mă numesc Frank şi am o problemă ce ţine de viaţa sexuală. Am adesea relaţii intime cu prietena mea, însă actul sexual durează foarte puţin… Nu mă pot controla. Mă poţi ajuta cu nişte sfaturi? Mulţumesc…”

Dragă Frank,

În primul rând ar fi util să faci şi un set de analize, să nu fie o problemă medicală. În afară de asta, va trebui să ai mai multă răbdare cu tine. Energia sexuală masculină este ca un foc de paie. Se aprinde repede şi se stinge tot la fel. Dacă vrei să intri în armonie cu energia sexuală a femeii pe care o iubeşti, ai nevoie să te temperezi un pic. Ea e ca un ibric cu apă care fierbe pe foc. Până ajunge la punctul maxim, îi ia ceva timp. Prelungeşte preludiul. Mângâi-o mult pe sâni. Sărută-i clitorisul până leşină de plăcere. Nu te grăbi să o penetrezi şi să se termine totul înainte de a începe. O să-i laşi o impresie total greşită. Dacă ea e bine încălzită înainte de a o penetra, o să-ţi fie şi ţie mai uşor să te controlezi, şi chiar puteţi ajunge să aveţi orgasm în acelaşi timp. Preludiul sexual este un secret pe care numai puţini ştiu cum să-l exploateze.

Comentarii