Mergi direct la conținut »
partida de sex
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Îmi e teamă ca iubitul meu să nu afle ce am făcut”

De Petre Dobrescu,

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Ad placeholder
Adela vă sfătuiește în sex și iubire. "Îmi e teamă ca iubitul meu să nu afle ce am făcut"

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Am comis o prostie şi mi-e temă că acum o să mă coste. Sunt într-o relaţie serioasă de 3 ani. De un an şi jumătate locuim împreună. Lucrurile merg bine între noi, dar îmi este teamă că nu pentru mult timp. Precum ziceam, am făcut o prostie. În urmă cu câteva săptămâni, într-un weekend, am plecat la mare. Fără prietenul meu, care nu a putut să ajungă, pentru că a trebuit să rămână acasă, cu o problemă de serviciu. Aşa că am plecat eu şi încă doi prieteni.

Acolo, am cunoscut un tip, într-un club. A început să îmi facă avansuri, dar l-am evitat, la început. Apoi, după ce am băut puţin, am început să-i cedez. La început, am început să dansăm, apoi, încetul cu încetul, lucrurile au început să avanseze şi m-am trezit în braţele lui, sărutându-ne. La momentul respectiv, când început să avanseze lucrurile, cei doi prieteni ai mei nu mai erau în club, plecaseră, iar eu le spusesem că mai vreau să rămân puţin. Din club, cu tipul respectiv am plecat în maşina lui, unde am fost aproape să avem relaţii intime, doar că m-am oprit la timp. I-am spus că nu pot face asta, am ieşit din maşină şi am plecat. Prietenilor mei nu le-am spus ce se întâmplase, astfel că ne-am întors acasă, după weekend-ul acela, purtând secretul cu mine,

La câteva zile după ce s-a întâmplat toată povestea asta, m-am trezit cu un mesaj pe Facebook de la tipul respectiv, care a reuşit să mă găsească. Aflase cine sunt din pozele publicate în seara respectivă în club. Câteva zile am încercat să îi spun că ce s-a întâmplat între noi a fost o greşeală şi l-am rugat să nu mă mai caute, dar el a tot insistat. Mi-a zis că nu o să scap de el aşa uşor şi că nu se va lăsa până nu o să mă convingă să ne vedem din nou. Că îi place de mine şi că nu-şi poate lua gândul de la mine şi de la ce -a întâmplat în noaptea aceea. Până la urmă, l-am blocat, dar îmi este teamă că aşa cum a reuşit să afle cine sunt, poate da şi de cei doi prieteni ai mei cu care am fost în seara aceea în club, iar ei să afle toată isprava şi să îi spună prietenului meu.

Ad placeholder
Modificări la legea carantinei, votată miercuri de Senat. Asimptomaticii, 48 de ore în spital, apoi 14 zile acasă
Recomandări
Modificări la legea carantinei, votată miercuri de Senat. Asimptomaticii, 48 de ore în spital, apoi 14 zile acasă
 

Sunt foarte, foarte speriată şi nu ştiu ce să fac. Ajută-mă te rog să scap marea asta încurcătură în care m-am băgat.

Adela răspunde:

Draga mea,

Câtă vreme prietenii tău nu te-au văzut cu acest bărbat și nu există probe care să dovedească faptul că între voi s-ar fi petrecut ceva, poți să negi până-n pânzele albe. Este cuvântul tău versus al lui: pe cine or să creadă? Dacă el va continua să te caute, îi poți spune că ceea ce face el se numește hărțuire și că, dacă mai insistă, îl poți reclama la poliție. Oricât de ambalat ar fi, va fi nevoit să-și dea seama că în realitate nu știe nimic despre tine și că tot ceea ce s-a petrecut a avut loc într-o seară, când erați sub influența alcoolului. Cum să pui bază pe așa ceva? Oricum, comportamentul lui nu este al unui om pe care poți să pui bază, oricine își poateda seama că ceva nu e în regulă cu el. Ceea ce ar trebui să-ți dea de gândit, însă, este că tu totuși ai avut nevoie să treci prin acea experiență. Ce te-a mânat către el? De ce i-ai cedat, fie și atât cât a fost, nu până la capăt? Ar trebui să te gândești sincer dacă nu cumva relația ta este mai puțin fericită decât îți închipui tu. Dacă ar fi fost așa, ce nevoie mai aveai să intri într-o asemenea combinație periculoasă? Nu este nevoie să dai explicații nimănui în legătură cu asta, doar să te gândești tu cu tine, să te întrebi: ce-ți dorești, de fapt? Ce ai putea face pentru ca relația ta să progreseze, astfel încât să nu mai fie nevoie de asemenea expuneri inutile și periculoase.

Ad placeholder
Duckadam, replică acidă pentru Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit ce salariu a avut la club
PARTENERI - GSP.RO
Duckadam, replică acidă pentru Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit ce salariu a avut la club
Detaliul din cazul Caracal care zguduie România! Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă! S-a aflat abia acum adevărul
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Detaliul din cazul Caracal care zguduie România! Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă! S-a aflat abia acum adevărul
Horoscop 15 iulie 2020. Scorpionii ajung la concluzii care îi îndeamnă la război cu anumiți apropiați
HOROSCOP
Horoscop 15 iulie 2020. Scorpionii ajung la concluzii care îi îndeamnă la război cu anumiți apropiați
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close