Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt îndrăgostit de o femeie îndrăgostită! E colega mea de serviciu, ne știm de ani de zile, și întotdeauna între noi a fost ceva… Dar de ceva vreme se petrece ceva cu ea, cred că are pe cineva sau nu știu. Cert este că strălucește și se poartă mult mai drăgăstos cu toată lumea. Cu mine, nu mai zic. Eu sunt însurat, am și copil, dar nu mă înțeleg cu soția mea, suntem ca doi colegi de apartament și stăm împreună doar de dragul copilului. Mă gândesc mereu la această colegă, am și invitat-o în oraș, de multe ori, dar m-a refuzat de fiecare dată. Zice că nu vrea să intre între mine și soția mea, că nu vrea să-mi distrugă căminul… dar în același timp continuă să se poarte extrem de frumos cu mine și să mă incite în tot ce face. E posibil să mă îndrăgostesc de cineva doar pentru că se vede că e îndrăgostită? Cum să fac să mi-o scot din cap? Petrec cu ea mai multe ore decât cu soția mea acasă, mi-e foarte greu.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Adela răspunde:

Dragul meu,

Având în vedere felul în care se desfășoară lucrurile între tine și soția ta, este clar că ai mare nevoie de afecțiune, de o relație armonioasă. Tu te îndrepți către această fată nu din prea-plinul inimii, ci dintr-o lipsă, dintr-o nevoie. Ca să nu mai zic că ți-ai crea complicații inutile, pentru că soția ta nu poate fi pusă între paranteze, ea există și mai devreme sau mai târziu va trebui să ții cont și de ea. Până una-alta, ești un cap de familie, nu te poți manifesta ca un bărbat liber, oricât de mult ai tânji după asta. Ce îi poți oferi acestei colege, în afară de o aventură? Poate că ea își dorește mai mult, și nu o poți acuza pentru asta. Cu atât mai mult cu cât bănuiești că e îndrăgostită de altcineva. Pentru tine ar fi foarte potrivit acum să lucrezi cu psihicul tău, să faci o perioadă de terapie. Un psihoterapeut ți-ar arăta care sunt nevoile tale și te-ar învăța să ți le îndeplinești fără a te agăța de cineva din exterior. Asta te-ar face să te simți complet într-un fel în care ți-ai putea manifesta adevărata ta natură, ai fi magnetic, irezistibil. Ar putea să vină ea către tine, nu să te rogi tu de ea. Abia atunci ai putea fi pregătit pentru o aventură.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri