MENIU CAUTĂ
24 Iun. 2015 11:32

AFLĂ CE TIP DE CELULITĂ AI ȘI CUM POȚI SCĂPA DE EA

Distribuie

Celulita moale
Dă pielii un aspect moale, flasc, și se simte la fel la atingere. Aceasta apare de obicei pe zone unde există mai multă grăsime: pe brațe, pe coapse, pe fund și pe abdomen. Începe să apară de obicei la vârsta de 30 de ani.
Cea mai bună soluție ca să scapi de celulita moale este să slăbești încet și să consumi produse alimentare cu proteine de bună calitate. Ca exerciții, trebuie să faci antrenamente pentru creșterea rezistenței și pentru tonifierea mușchilor. Poți aplica și creme care îmbunătățesc circulația în zonele afectate de celulita moale. Și tratamentele de tipul electro-stimulare sunt eficiente în acest caz.
Celulita dură
Celulita dură sau solidă, este foarte comună în rândul femeilor tinere și se găsește pe șolduri și coapse. Este primul și cel mai evident semn ala apriției celulitei – aceasta este celulita care arată ca o coajă de portocală. Celulita dură poate începe să apară încă din adolescență, iar fără un tratament timpuriu se îndepărtează foarte greu. În unele cazuri, celulita poate fi dureroasă la atingere.
Continuarea pe unica.ro

Comentarii