MENIU CAUTĂ

Alege pandantivul tău preferat și vezi ce spune asta despre tine

Distribuie

Așa cum oja sau rujul preferat dezvăluie anumite aspecte ale personalității tale, și bijuteriile pe care le porți trădează câteva secrete despre tine. Alege pandantivul preferat din imaginile de mai sus și citește ce spune despre tine.

  1. Pandantivele cu forme florale

Dacă ești atrasă de flori, de stele și de formele geometrice estetice, ești genul de soție și de mamă iubitoare, modestă și răbdătoare, care pune mereu familia pe primul loc. Responsabilitatea și obligațiile de familie sunt mai importante pentru tine decât dragostea, pasiunea sau visurile. Nici nu ai timp să visezi. Tu ești mereu ocupată, iar, dacă nu ești, îți faci singură de lucru. Mereu cu gândul la ceilalți, abia ai timp să te ocupi de tine, garderoba ta e ușor demodată, iar parfumuri nu ți-ai mai cumpărat de vreo 3 ani. Oprește-te o clipă din treburi și gândește-te ce ți-ar plăcea cel mai mult să faci… și fă-o! Ia o pauză, visează, odihnește-te, citește sau călătorește. Fă ceva pentru tine în fiecare săptămână!

2. Ce spun inimioarele despre tine

Dacă pandantivele pe care le cumperi și le porți adesea au formă de inimă, latura ta romantică și visătoare este ușor de ghicit. Ai multe speranțe și pretenții de la viață și …

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii