Mergi direct la conținut »
Adela vă sfătuieşte în sex şi iubire. "Am o problemă cu fiica lui. E o răsfăţată, plină de fiţe, arogantă şi obraznică"
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații

Adela vă sfătuieşte în sex şi iubire. „Am o problemă cu fiica lui. E o răsfăţată, plină de fiţe, arogantă şi obraznică”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt o femeie de 30 de ani, divorţată şi cu un copil de 7 ani. De câteva luni am o relaţie foarte intensă cu un bărbat, şi el divorţat. Are şi el o fetiţă de 10 ani, dar care stă cu mama ei. Toate bune şi frumoase, ne înţelegem minunat, ne-am şi mutat împreună, plănuim să ne întemeiem o nouă familie. Doar că… am o problemă cu fiica lui. Când vine ea, strică tot. E o răsfăţată, plină de fiţe, arogantă şi obraznică. Cu toată bunăvoinţa mea, nu reuşesc să o scot la capăt cu ea. Cred că face tot ce îi stă în putinţă să ne despartă – pe mine şi pe fiul meu – de tatăl ei. Sunt aproape sigură că este inflenţată de maică-sa, care este singură şi plină de venin. Spre deosebire de ea, eu arăt foarte bine, sunt foarte admirată iar iubitul meu este înnebunit după mine. Însă el şi fiica lui sunt foarte buni prieteni, aşa că cea mică de multe ori reuşeşte să-l facă să devină distant faţă de noi. Nu ştiu cum să înlătur aceste tensiuni, câteodată mă face să cred că manevrele ei mârşave îi vor reuşi. Te rog, dă-mi un sfat.

Adela răspunde:

Draga mea,

Câtă vreme fiica iubitului tău va fi influenţată de gelozia mamei sale, vei avea parte de aceste probleme. Şi, după cum se spui, această femeie, nu pare să aibă motive să-şi schimbe atitudinea. Mă tem că nu cea mică este cea cu care trebuie să te răfuieşti, ci… mama ei! Nu ştiu de ce au divorţat iubitul tău şi cu fosta lui, dar cu siguranţă că nu tu ai fost motivul. Poate că ar fi bine să ai o discuţie cu această fostă, ca de la femeie la femeie, şi să o întrebi ce are de gând. Spune-i că tu nu ai nicio vină, tu nu ai vrut să îi desparţi, ci i-ai găsit gata divorţaţi. Spune-i să înceteze să o mai monteze pe cea mică împotriva ta, pentru că nu este drept. Spune-i că ar avea parte de mult mai multă bucurie dacă s-ar ocupa să-şi îmbunătăţească propria sa viaţă, în loc să o strice pe a altora. Anunţă-l şi pe iubitul tău că ai de gând să-i spui aceste lucruri, ca să fie la curent. Fii demnă şi încrezătoare, pentru că tu chiar nu ai nicio vină. Cât despre cea mică, nu o lua atât de în serios. Când se răsfaţă, lasă-l pe tatăl ei să se descurce cu ea.

Close
Închide
  Close