MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2017 16:40

Asa SLĂBEȘTI 10 kilograme într-o luna fără sa te abții de la mâncare! Se numește DIETA FURCULIȚEI: uite ce trebuie sa faci cu aceasta ustensila în fiecare zi

Distribuie

Afla cum poti SLABI simplu si eficient, fara sa te abtii de la mancare si fara a urma diete complexe.

Kilogramele in plus nu sunt deloc binevenite si, de cele mai multe ori, cei care incearca sa scape de ele trec printr-un adevarat cosmar!

Fel de fel de diete, care mai de care mai complicate; pastile; restrictii; cantitati; reguli; nu vrei sa incerci ceva mai simplu?

Cum sa slabesti doar cu furculita

Iti propunem sa incerci o dieta cu un nume neobisnuit, dieta furculitei. Singurul principiu pe care trebuie sa il respecti este urmatorul: poti manca orice, atata timp cat se poate consuma folosind doar furculita!

Sunt excluse cutitele sau orice alte ustensile. Care este logica din spatele acestei diete? Deoarece trebuie sa folosesti doar furculita, iti va fi foarte greu sa consumi carne, pizza, hamburgeri, paine, in general alimente bogate in grasimi.

Ce poti manca foarte usor cu furculita? In special legume si alimente care sunt sanatoase si sarace in calorii. Asadar, acum e foarte simplu sa te apuci de treaba!

Nu mai trebuie sa tii minte fel de fel de combinatii de alimente sau cantitati. Ai de urmat o singura regula: sa poata fi mancat doar cu furculita. Succes, rezultatele sunt garantate si vor aparea rapid!

Comentarii