MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2009 15:30

Câte suferă bărbaţii când au orgasm!

Distribuie

Câteva momente de plăcere şi apoi, începe chinul. Cam aşa se manifestă, uneori, pentru bărbaţi orgasmul.

Doctorul Irwin Goldstein a publicat în revista The Journal of Sexual Medicine un studiu amplu în care a prezentat câteva dintre problemele cu care se confruntă bărbaţii, după un act sexual reuşit. Astfel, printre cele mai frecvente probleme se enumeră durerile de cap, crampele abdominale, strănutul şi căscatul.

0-180982-56mst_00055.jpg

Dureri de cap

Deşi pare ciudat, este un lucru normal deoarece în timpul orgasmului, sistemul nervos este suprasolicitat şi circulaţia sângelui este accelerată. Această problemă ar putea fi rezolvată dacă bărbatul ar lua un medicament vasodilatator înainte de a face amor.

Crampe abdominale

În timpul unui act sexual şi în perioada culminantă a acestuia, muşchii abdominali se contractă repede şi intens. Un individ fără exerciţiu fizic poate să aibă parte de crampe sau febră musculară. Rezolvarea e simplă: nişte exerciţii fizice periodice şi eşti în formă.

Căscatul şi strănutul

Centrul din creier responsabil cu orgasmul (care reacţionează în timpul acestuia) e situat lângă centrii responsabili cu apariţia strănutului şi a căscatului, din această cauză, uneori, sunt acţionate şi aceste zone.

Comentarii