MENIU CAUTĂ
02 Noi. 2016 21:25

Ce tip de manichiura ți se potrivește în funcție de personalitatea ta și de forma unghiilor

Distribuie

Clasică, semipermanentă, poate cu gel? Am analizat câteva dintre cele mai populare tehnici de manichiură, pentru a vedea care le sunt plusurile și minusurile. 

Prin manichiură ne exprimăm personalitatea: formele și culorile clasice sunt întotdeauna o variantă sigură, nuanțele foarte puternice se asortează cu o personalitate pe măsură, așa cum cele deschise pun în valoare trăsăturile unei persoane orientate către lucruri fine, elegante. Manichiura nu are însă doar un rol estetic, ea ajutând și la menținerea igienei unghiilor.

Manichiura clasică

Este cea mai bună variantă atunci când îți place să schimbi des culorile lacurilor de unghii. Trebuie însă să îndeplinești câteva condiții pentru ca aceasta să arate bine și să reziste măcar trei zile: să ai unghii sănătoase și să fii mulțumită de forma lor. Aplică întotdeauna un lac de unghii bază, pentru a preveni pătarea ulterioară a unghiilor cu pigmenții lacurilor folosite. Urmează două straturi subțiri de lac colorat, aplicate la o distanță de 1-2 minute, apoi, la final, topcoatul, care îi dă strălucire unghiei. Chiar dacă ești pe grabă, nu folosi un strat mai gros de ojă – nu se va usca la fel de repede, iar oja se va crăpa repede.

Manichiura semipermanentă

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii