MENIU CAUTĂ
06 Apr. 2017 15:16

Ce trebuie să știi înainte să-ți faci breton

Distribuie

Te gândești de ceva vreme să-ți faci breton și nu poți lua o hotărâre? Parcă ai tăia părul, dar îți place și așa cum e acum, mai lung. Înainte de lua o decizie radicală, te sfătuim să citești câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a merge la coafor să-ți faci breton.

Bretonul este pentru femeile cu destul de mult timp liber

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție dimineața ca să te coafezi și ești mereu pe fugă, renunță din start la ideea de a-ți face breon. Ai nevoie de timp pentru a-l aranja, altfel, vei fi supărată să vezi că nu arată așa cum ai visat.

Ce breton ți se potrivește?

Poți să te uiți la zeci de poze cu look-uri cu breton. Pentru a ști ce breton ți se potrivește și, mai ales, dacă ți se potrivește o astfel de tunsoare, ai nevoie de sfatul unui hair-stilist. Așadar, un sfat important: nu te gândi că poți tăia singură acasă. E posibil să greșești și, odată părul tăiat, nu mai ai cum să remediezi.

Citește și – Care este bretonul care ți se potrivește în funcție de forma feței?

Vei merge mai des la coafor

Dacă ești obișnuită să treci pe la coafor de două ori pe an să-ți tai vârfurile, în momentul în care vei avea breton, va trebui să o faci mult mai des, la două, maximum trei luni. Bretonul are nevoie de îngrijire mai atentă. Așadar, ia în calcul atât timpul suplimentar, cât și bugetul alocat întreținerii bretonului, care se va mări considerabil.

Dacă te plictisești repede…

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii