MENIU CAUTĂ
06 Feb. 2018 12:24

Cel mai popular tricou al momentului: „Nu sunt milionar, dar cheltui ca și cum aș fi!”

Distribuie

Pe 1 februarie s-a lansat un nou tricou pe tshirt-factory.ro marca Codin Maticiuc. A fost nebunie mare la showroom-ul din Vespasian 59 din București, având loc două evenimente importante în același timp. Echipa de la Tshirt Factory a deschis un outlet iar Codin Maticiuc și-a invitat toți fanii la biroul lui pentru a-și lansa noul tricou inscripționat cu mesajul "Nu sunt milionar dar cheltui ca și cum aș fi".

Cei prezenți au putut să-și achiziționeze propriul tricou pe loc și a fost amenajat un mini studio foto pentru a se face poze cu fanii celebrului blogger. Reacțiile nu au întârziat să apară pe Social Media, mai ales din partea fanelor, care au cerut și varianta pentru femei.

Absolut toate modelele de tricouri personalizate până acum fac senzație la fiecare apariție, să nu uităm de bestseller-ul „Urâtele mă deprimă”, care a devenit cel mai popular tricou al verii iar Social Media a luat foc de la pozele sexy apărute cu domnișoarele îmbrăcate cu el.

Tricoul a revenit în forță în 2018, regăsindu-se în mai toate colecțiile de designer cât și în ținutele compuse de cei mai în vogă bloggeri ai momentului, vedetele de la noi lansează tricou după tricou, devenind un simbol și o marca personală pentru multe dintre ele. Celebritatea lui vine din faptul că este extrem de versatil și se poate combina atât în tinute lejere cât și în cele mai sofisticate.

Și pentru că echipa de la tshirt-factory.ro ne surprinde mereu, luna această a apărut în ediție limitată de 100 de bucăți varianta tricoului „Îndrăgostit” pentru mult așteptata sărbătoare de Valentine’s Day! Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect sau aveți idei creative puteți să va personalizați un tricou cu propriul mesaj sau puteți cauta un model potrivit din sutele de modele pline de romantism existente pe site pentru a va ușura munca.

Comentarii