MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2009 16:34

Cele mai frecvente 10 erori pe care le fac femeile în pat

Distribuie

Toată lumea ştie că femeile sunt mult mai sentimentale decât bărbaţii şi că visează ca Făt Frumos să apară pe un cal alb şi să le ofere luna de pe cer. Ei bine, în realitate lucrurile nu stau deloc aşa, iar din prea mult exces de zel ele fac în mod repetat aceleaşi greşeli şi atunci când urmează să facă dragoste, imaginându-şi tot felul de situaţii romantice.

Iată câteva dintre cele mai frecvente erori pe care le poate face o femeie în pat

0-175289-cuplupatshutterstock_11373679.jpg

1. Dacă îţi imaginezi că sărutul trebuie să fie întotdeauna romantic şi dulce, ei bine te înşeli amarnic. Uneori trebuie doar să-ţi lipeşti buzele de ale partnereului şi e suficient. Bărbaţii îşi doresc şi un pic de duritate.

2. Nu pasa responsabilitatea orgasmului tău pe seama partenerului. Tu ştii cel mai bine ce îţi place, aşă că nu ezita şi spune-i. Comunicarea este cheia succesului.

3. Nu te aştepta ca bărbatul să stea la discuţii cu tine în pat. Femeilor le place să vorbească mult, chiar şi în timpul unei partide de sex. Ei bine, bărbaţii nu suportă acest lucru, aşa că încearcă să te abţii până a doua zi.

4. Dacă ai impresia că bărbatul trebuie să facă toată treaba în pat greşeşti foarte tare. Nu sta ca o stană de piatra şi treci la lucru.

5. Crezi că el trebuie să aibă tot timpul prezervative doar pentru că este bărbat. Dacă eşti activă din punct de vedere sexual, nu ezită să ai şi tu unul la tine. Poate că ale lui s-au terminat.

6. Nu-l lăsa numai pe el să vină cu idei noi în pat. Fii şi tu creativă şi propune-i lucruri interesante care crezi că te-ar conduce pe culmile plăcerii.

7. Nu te dezbrăca pe întuneric. Dacă eşti timidă lasă doar o veioză aprinsă, dar oferă-i partnerului plăcerea de a te admira goală.

8. Dacă partenerul tău te mângâie, dar nu te atinge aşa cum ţi-ai dori, arată-i tu cum trebuie să o facă. Stai liniştită, nu se va supăra! El îşi va dori să te satisfacă.

9. Nu te preface că ai orgasm, dacă tu de fapt nu simţi nimic. În felul acesta el va crede că totul merge bine şi va continua la fel, iar tu nu te vei alege cu nimic.

10. La sfârşit nu începe să pui întrebări despre cum a fost, îţi va spune el singur dacă a avut parte într-adevăr de o noapte de neuitat. Dacă nu, străduieşte-te mai mult data viitoare.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii