MENIU CAUTĂ
14 Mai. 2018 17:33

Cele mai populare vedete își lansează noi colecții de tricouri! Cine a dat startul acestui trend?

Distribuie

Începând cu celebrul blogger Codin Maticiuc, Delia si recent Lidia Buble și-au lansat tricouri personalizate pe site-ul www.tshirt-factory.ro, mesajele de pe tricouri devenind celebre și cunoscute de majoritatea fanilor.

Tricoul cu mesajul NU sunt milionar doar cheltui că și cum aș fi' se bucură de un real succes de la lansarea lui până în prezent, mesajul fiind subtil și amuzant și este disponibil și în varianta pentru fete. Este integrat în ținute la petreceri sau evenimente mondene, fiind remarcat de toată lumea și recunoscut imediat.

Delia a lansat recent o nouă colecție de tricouri inspirată de lansarea noului sau hit Du-te-mă'  păstrând stilul propriu. Pot fi acum comandate de pe site-ul www.tshirt-factory.ro.

Pe lângă vendorii consacrați care își vând modelele de tricouri de ani buni, cum ar fi Speak sau Giulia, recent s-au alăturat și alte vedete cum ar fi Lidia Buble, Theo Rose sau Miră, iar fanii s-au arătat foarte fericiți de acest lucru, în mediul online apărând zilnic poze cu fani care poartă tricourile artiștilor lor preferați.

Pentru a vedea toate tricourile celebre intră pe www.tshirt-factory.ro si caută-ți preferatul!  

Comentarii