MENIU CAUTĂ
28 Sep. 2016 15:56

Cum adaugi volum părului tău

Distribuie

Majoritatea femeilor se plâng de lipsa volumui părului lor, în special în anotimpul rece. Pur și simplu li se pare că poartă părul altor femei. Ca să nu intri și tu pe lista acestor femei te ajutîm cu câteva sfaturi de cum poți adăuga volum părului tău.

  1. Spălat moderat

Dacă în mod obișnuit îți speli părul de două ori cu șampon la fiecare spălare, renunța la una dintre cele două șamponări. Dacă îți speli părul în fiecare zi, poți începe în a-l spăla la două zile pentru a păstra volumul părului.

  1. Clătește cu bere

Ai auzit de multe ori cât de bună este berea pentru păr. Aceasta hrănește și curăța părul. Poți încălzi berea puțin și apoi o poți folosi la clătit. Părul va căpăta volum și va deveni mai strălucitor.

  1. Usucă-te cu capul în jos!

Uscătorul de păr este metoda ta de a-ți usca părul? Alege să îți usuci părul stând cu capul aplecat, astfel părul va căpăta volum direct de la rădăcină și volumul se va menține zile la rând.

  1. Folosește apă cu sare

Ai observat că părul tău își schimbă textura și volumul atunci când mergi la mare? Folosește asta în avantajul tău! Fă-ți un spray din apă cu sare și aplică pe părul umed. Părul tău va arăta minunat.

Citește tot materialul pe Unica.ro

Comentarii