MENIU CAUTĂ

Cum o cucerești de la prima întâlnire. 5 metode care funcționează garantat

Distribuie

Nu degeaba se spune că seducția e o adevărată formă de artă!

Probabil te-ai întrebat de multe ori dacă există rețeta date-ului perfect. Ei bine, da! Plecând de la premisa că există chimie între voi, poți face lucruri încă de la prima întâlnire, ca să o cucerești iremediabil.

Detalii precum o ținută îngrijită, simțul umorului sau o idee pentru un date inedit – toate acestea pot face diferența între dezastru și reușită la prima întâlnire.

Iată care sunt cele 5 metode pe care le poți pune în aplicare, dacă vrei să-i cucerești inima definitiv, din prima:

 

Fii atent la imaginea ta

Chiar dacă pare superficial, imaginea chiar contează. Mai ales la prima întâlnire. Nu te întâlni așadar cu fata pe care vrei să o cucerești îmbrăcat în hainele pe care le-ai purtat toată ziua la lucru. Sau, și mai rău, în haine care par de sală.

De preferat ar fi să treci și pe la duș înainte. Nu exagera însă cu parfumul. Este suficient să simtă o aromă discretă atunci când te apleci să îi dai o șuviță rebelă după ureche sau când o ajuți să-și îmbrace paltonul.

Iar detalii precum aceste ceasuri pentru barbati îi vor transmite nu numai că știi cum să accesorizezi perfect o ținută, dar și că ai cunoștințele necesare pentru a-i face un cadou special atunci când va fi cazul.

Asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiești o avere pe un costum făcut special pe măsura ta. Nu, nicidecum. Însă hainele îngrijite, curate și călcate, dar și accesoriile bine alese îi vor transmite că ești un tip atent, independent și stilat. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, însă trucul funcționează și femeile chiar sunt atente la aceste detalii. Fă un experiment și învață, de exemplu, cum să alegi cei mai cool pantofi barbatesti. Ne vei mulțumi mai târziu.

 

Oferă-tă să o iei direct de acasă

 

Trăim în societatea în care tot mai multe femei aleg să fie independente și afișează o atitudine dură, încrezătoare. Poate fi descurajant pentru unii bărbați sau poate fi exact trăsătura de caracter care te-a atras la ea. Însă asta nu înseamnă că oamenii, chiar și femeile independente, nu apreciază momentele de răsfăț.

Fii atent cu persoana pe care vrei să o cucerești. Îi va transmite că o apreciezi și că, dacă este cazul, ai merge pentru ea până la capătul Pământului și înapoi. Oferă-te, de exemplu, să mergi după ea acasă. Mai ales acum, că a venit toamna, iar drumurile pe tocuri prin ploaie nu sunt tocmai visul fiecărei femei.

Un buchet de flori și poate faptul că îi deschizi ușa la taxi și o ajuți să urce vor completa perfect acest scenariu și o va face să se simtă apreciată și specială. Gesturile mici contează, așadar. Mai ales într-o lume în care bunul simți și curtoazia par să fi dispărut definitiv.

 

Arată-te interesat

 

Este un must do, însă mulți bărbați au probleme la acest capitol. Chiar dacă sunt interesați nu știu cum să o arate. Poți face acest lucru simplu, chiar și atunci când vă uitați peste meniul restaurantului, de exemplu. Întreab-o ce îi face cu ochiul din meniu sau ce fel de vin preferă. Te poți arăta apoi interesat de hobby-urile ei, de familie sau de cercul de prieteni. Conversația va curge apoi natural și nu veți risca să vă plictisiți.

 

Fă-o să râdă

 

Prima întâlnire trebuie să fie lipsită de stres și sentimente negative. Găsește metode prin care să o faci să râdă și îi vei arăta că ești amuzant, că ai simțul umorului și că nu se va plictisi niciodată cu tine. În plus, râsul eliberează serotonină – hormonul fericirii – în organism, iar asta vă va asigura o întâlnire memorabilă.

 

Alege o activitate inedita

 

Un date clasic înseamnă ceva cât mai casual. O cină ușoară și un film. Sau un cocteil într-un bar intim. Este ok și asta, însă mult mai interesant ar fi să propui o activitate neobișnuită. O drumeție, de exemplu, sau vizitarea unei galerii de artă. Nici bilete la un concert nu ar fi o idee tocmai rea. Fii creativ, cu siguranță va aprecia acest lucru.

Mai știi și alte metode prin care o poți cuceri încă de la prima întâlnire?

Sursă foto: Shutterstock.com

Comentarii