În urma accesului „behind the scenes” într-un studio de videochat din București, după o discuție cu managerii, am aflat care sunt cele mai mari temeri, așteptări și aspecte ce prezintă o importanță deosebită pentru tinerele ce optează pentru jobul de model în videochat.

Ofertele de job-uri în acest domeniu au crescut exponențial. Tot mai multe studiouri își deschid porțile și încearcă să atragă tinerele dornice de a câștiga mai mult cu oferte cât mai tentante. Care este însă adevărul? Să vedem ce au de spus cei din conducerea Ritzy Studios – www.ritzy.ro.

Ce deosebește Ritzy Studio fata de alte studiouri de videochat?

„Au apărut într-adevăr numeroase studiouri care promit că oferă cele mai bune condiții. Poate că în unele cazuri așa și este, însă din experiența noastră decorul, condițiile de lucru, programul flexibil, machiajul asigurat înainte de programul de lucru sunt pe plan secund la orice model de videochat. Contează și acestea, într-adevăr, însă mult mai important este sprijinul pe care îl primesc din partea echipei.

La Ritzy mizăm pe videochat Glamour in adevaratul sens al cuvantului. E vorba printre altele si de suportul pe care îl oferim modelelor din toate punctele de vedere. Realitatea e destul de crudă. Mare parte din studiourile de pe piață promit training și suport, dar în majoritatea cazurilor e vorba de simple promisiuni. Fie inexistent, fie oferit de persoane care nu au experiență în domeniu, sprijinul lipsește cu desăvârșire. Asta ne face diferiți – suportul oferit 100% și necondiționat, iar aici includem în primul rând sprijinul în cele mai dificile momente care sunt live-urile plătite în care rămân fără idei. Poate părea un lucru banal, însă modelele care rămân repetat fără idei riscă 3 lucuri extrem de importante și de altfel vitale pentru un model de succes: 1) Banii pe care i-ar câștiga, 2) Membrul, care pe lângă faptul că nu devine un membru recurent, poate după caz să dea un rating negativ modelului care îi va afecta reputația pe site-ul respectiv, lucru care atrage dupa sine pierderea notorietății și în unele cazuri pierderea șansei da a participa la diferite concursuri din care pot câștiga sume frumușele și chiar alți potențiali membri plătitori care își ridică un semn de întrebare dacă modelul are un rating negativ. Al 3-lea aspect (și cel mai grav de altfel) este că modelul își pierde încrederea în sine. De aici este foarte simplu să deducem de ce fete cu un potential uriaș au rămas la stadiul de mediocritate sau chiar mai rău.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

Oferim acest sprijin garantat pentru că știm cât de dificil este să nu ai parte de suport din partea unor persoane cu experiență dovedită în domeniu. Știm că asta sună tot ca o promisiune însă ne luăm angajamentul și în fața voastră că nu va rămâne la acest stadiu iar viitoarele noastre colege care ajung la studio pot să vadă realitatea: experiența atestată prin fapte și câștiguri obținute din videochat.”

Care e cea mai mare temere a unui model?

„Ați rămâne surprinși! Cele care au mai lucrat ca modele în videochat la alte studiouri au avut diverse experiențe: nu au primit plata la timp, au fost penalizate pentru diverse pretexte, dar totusi nu asta e frica lor cea mai mare.

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale
Recomandări

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale

 Sunt foarte multe fete cu un potențial uriaș. Au capacitatea de a face bani și știm că asta se numără printre cele mai mari dorințe ale lor. Cu toate acestea se așteaptă să fie îndrumate, ajutate, sprijinite, indiferent dacă este primul lor job în acest domeniu ori dacă au deja ceva experiență.

Într-o zi poate să meargă mai prost. Într-o altă situație modelul intră online, dar după câteva live-uri private nu mai are idei, se lovește de cereri și fetish-uri despre care nu a mai auzit până atunci, sau pur și simplu intră într-un blocaj și nu mai știe cum să continue. Se întâmplă destul de frecvent și este un lucru firesc, atât pentru modelele începatoare cat și pentru cele cu nivel mediu, uneori chiar și modelele cu experiență foarte mare întâmpină asemenea situații, de aceea trebuie să ne îmbunătățim cunoștintele constant și să avem în permanență „în spatele nostru” pe cineva care cu mintea „fresh” care să ajute modelele cu o idee sau cu un sfat în acele momente critice.

Din experiența noastră, aceasta e cea mai mare temere: de a nu avea un sprijin în asemenea situații. Videochatul la nivel profesionist este o muncă foarte grea, și este nevoie de sprijin, informație, răbdare și înțelepciune pe lângă aspect fizic și tehnologie avansată.

Din acest motiv la Ritzy oferim fiecărui model ceea ce suntem convinși că lipsește în cele mai multe studiouri din România.

Personalul nostru cu experiență dovedită ajută modelele să depășească asemenea episoade, pentru ca modelul să nu-și piardă încrederea în sine și să poată să își continue ascensiunea.”

 

Ce așteptări au modelele?

„Nu aș putea spune cu certitudine ce așteptări au modelele, cred că depinde foarte mult de ce își dorește fiecare dintre ele.

 Sunt modele care au ales acest job pentru o perioadă de timp și au un scop real – o mașina, o casă, bani pentru o afacere proprie, să își plătească creditul și să scape de datorie etc, iar pe de altă parte sunt modele care aleg să facă carieră din asta.

Indiferent de alegere, dacă nu ai un scop bine definit și dacă nu îți propui la debutul tău în acest domeniu, ceva la care să te gândești ori de câte ori îți este greu și vrei să renunți, este foarte dificil să ajungi undeva sus pentru că pornești din start cu un mare minus dar care este obligatoriu: motivația.

Principiul este simplu – dacă vrei să câștigi bani trebuie să muncești pentru ei dar nu oricum și nu in orice fel  – calculat și mult.

Dacă modelele pornesc cu aceste lucruri in minte, la noi vor găsi completarea care este atât de necesară încât devine obligatorie pentru succes garantat.”

Ofertele de angajare în videochat sunt foarte atractive. Câștigurile uriașe promise, condițiile de lucru, programul flexibil și bonusurile se pare că nu sunt însă factorii ce determină o tânără să aleagă un studio anume. Indiferent dacă e vorba de un model aflat la început de drum în videochat sau dacă există ceva experiență în spate, contează foarte mult ideea de a avea un sprijin, de a avea încrederea că oricând vor putea apela la ajutorul unei persoane cu experiență în domeniu – după cum menționează și reprezentanții Ritzy Studios.

„Daca doresti sa faci parte din echipa Ritzy ne poti contacta la numarul: 0749 374 899, sau la adresa de facebook : https://www.facebook.com/ritzystudios/.”

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri