MENIU CAUTĂ
21 Oct. 2014 11:35

Dragoste: 3 semne că ai o relaţie “toxică”

Distribuie

Cel mai periculos tip de abuz este cel psihic, tăcut, în care victima nici nu îşi dă seama că este manipulată, controlată sau minţită în mod sistematic.

Trei semne că iubitul tău este un bărbat toxic'

1. Pare prea bun ca să fie adevărat. Nu-i găseşti niciun defect, nimic care să te enerveze? Ar trebui să ştii că niciun om nu este perfect. Spune că este gelos fiindcă te iubeşte? Poate că aşa e, dar la fel de bine poate să fie genul care face crize de isterie dacă vorbeşti cu alt bărbat. Te umple de cadouri după ce greşeşte, spune exact ce ai vrea să auzi? Este posibil să fie un manipulator.

2. Îţi spune că este un băiat rău, un golan, un seducător? Probabil că aşa şi este. Se bazează pe faptul că femeilor le plac băieţii răi. Nu încerca să-l convingi pe el sau să te convingi pe tine că de fapt este un bărbat de treabă. Tu vei fi cea rănită.

3. Se exprimă ciudat. Poţi recunoaşte un bărbat toxic după felul cum vorbeşte cu tine. Este ironic, face glume nesărate pe seama ta sau te insultă de-a dreptul, apoi spune că a glumit – sunt semne că vrea să-ţi submineze încrederea în tine ca să te poată controla. Dacă repetă o parte din întrebarea ta înainte de a răspunde, probabil că trage de timp ca să găsească o minciună convingătoare.

Citește continuarea pe Unica.ro

Comentarii