MENIU CAUTĂ

ebook despre igiena și îngrijirea copiilor între 0 și 3 ani

Distribuie

ebook despre igiena și îngrijirea bebelușilor între 0 și 3 ani. Primele clipe din viața unui nou-născut sunt momente de descoperire, extrem de importante atât pentru cel mic, cât și pentru părinți.

Venirea pe lume a copilului aduce cu sine o responsabilitate foarte mare pentru adulți, iar pentru o dezvoltare armonioasă, cel mic are nevoie de o îngrijire și o igienă corespunzătoare, care trebuie  realizate  ținând cont de sfaturi avizate.

O importantă companie care realizează produse de îngrijire a bebelușilor, în colaborare cu medicul Valeria Herdea, medic primar medicină de familie-profil pediatrie și președinte al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), lansează ebook-ul „Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului”.

Tematica principală a cărții electronice este îngrijirea copilului mic, de la 0 la 3 ani, iar ebook-ul cuprinde răspunsuri oferite de dr. Herdea la cele mai frecvente întrebări ale părinților.

Astfel, părinții pot afla, într-un limbaj ușor accesibil, o mulțime de informații despre cele mai importante momente din viața unui bebeluș. De la prima baie, la masajul bebelușului, de la pregătirea corectă pentru un somn odihnitor și până la pregătirile pentru plimbările în parc sau vacanțe, ebook-ul lansat recent reprezintă o sursă sigură, de unde părinții se pot informa în legătură cu fiecare dintre aceste subiecte.

„Nașterea unui copil este un dar pe care viața ni-l face, iar misiunea de a fi părinte este pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare. Noua ființă vine pe lume având nevoie de grijă și atenție și cel mai important, de afecțiune. Pe lângă acestea, însă, trebuie ținut cont de câteva reguli de bază în îngrijirea nou-născutului. Fie că vorbim despre prima băiță, de somn sau momentele de relaxare, toate necesită atenția desăvârșită a adulților care îl au în grijă. De aceea, ebook-ul pe care l-am realizat oferă informațiile de care orice proaspăt părinte are nevoie pentru a putea oferi o îngrijire corespunzătoare copilului în primii ani de viață”, a explicat dr. Valeria Herdea, coordonator medical al ebook-ului „Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului” și președintele AREPMF.

Ebook-ul poate fi citit atât de pe desktop, cât și de pe mobil și poate fi descărcat gratuit, accesând acest  link.

Iată și câteva remedii pentru durerile bebelușilor, atunci când le apar dințișorii. Și, dacă ai nevoie, câteva sfaturi despre… cum alegi căruciorul pentru bebeluși.


CITEȘTE ȘI…

Scenariile confruntării din ședința PSD. Dragnea și Tudose vor îngropa securea războiului? În caz contrar, premierul va acționa cu demisia pe masă

VIDEO|A renunțat la joburi foarte bine plătite și-a pornit de la zero cu un magazin online. Cristina e doctor în (econom)IE!


 

Citește mai multe despre valeria herdea, bebelusi, Copii, igiena și ingrijire pe Libertatea.

Comentarii