Mergi direct la conținut »
VIDEO / Trips & Tricks, emisiunea de turism care îți oferă ponturi pentru o vacanță de neuitat
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > VIDEO / Trips & Tricks, emisiunea de turism care îți oferă ponturi pentru o vacanță de neuitat

VIDEO / Trips & Tricks, emisiunea de turism care îți oferă ponturi pentru o vacanță de neuitat

Emisiunea de turism Trips & Tricks este cea mai nouă producție Libertatea și va debuta astăzi la orele 12.00. Emisiunea Trips & Tricks își propune să arate românilor destinații de vacanță și informații cât mai utile despre acestea.

De Paul Barbu,

Prezentatorul emisiunii, Paul Barbu, îl va avea alături de el, ca invitat permanent, pe consultantul în turism, Ciprian Enea, alături de care va dezbate subiectele momentului. Astăzi, alături de cei doi, va fi și Călin Ile, Președintele Federației Industriei Hoteliere din România.

Subiectele zilei de astăzi vor fi legate de voucherele de vacanță, Grecia – destinația anului 2018, dar și frumusețile pe care România le are de oferit turiștilor români și străini.

Voucherele de vacanță tocmai au fost tipărite și urmează să fie împărțite bugetarilor care doresc să aibă parte de acestea. Anunțul a fost făcut chiar ieri de către ministrul Turismului, Bogdan Trif. În plus, vom afla de la cei doi invitați care sunt cele mai noi tendințe legate de Grecia, prețuri și alte informații utile.

Close
Închide
  Close