Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Gabriel Constantin, primul actor român într-o producție Bollywood, dezvăluie cum se lucrează la filmele indiene. ”Uneori scenariul se rescrie la cameră, iar costumele se cos direct pe actori!”
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > EXCLUSIV/Gabriel Constantin, primul actor român într-o producție Bollywood, dezvăluie cum se lucrează la filmele indiene. ”Uneori scenariul se rescrie la cameră, iar costumele se cos direct pe actori!”

EXCLUSIV/Gabriel Constantin, primul actor român într-o producție Bollywood, dezvăluie cum se lucrează la filmele indiene. ”Uneori scenariul se rescrie la cameră, iar costumele se cos direct pe actori!”

Gabriel Constantin, cunoscut publicului din România după apariția sa în serialul “Geniul: Picasso” de la National Geographic, acolo unde l-a avut coleg de platou pe Antonio Banderas, este primul actor român care joacă într-o producție bollywoodiană, primind un rol important în filmul “Time to dance”, regizat de Stanley D'Costa. Filmările se desfășoară în această perioadă la Londra, acolo unde Gabriel Constantin s-a stabilit de mai mulți ani.

De Florin Ghioca,

Contactat de reporterii ziarului  Libertatea, actorul a declarat în exclusivitate:  “Joc rolul lui Pablo, un proprietar spaniol al unei cafenele – club de dans – Bailamos, unde chelnerii sunt dansatori mai înainte de toate și unde se organizează campionate de dans sportiv sau dans de societate. O formă de dans care nu este deloc cunoscută în India sau mai degrabă la Bollywood. Printre angajați am și o pereche de indieni, care, evident, sunt jucati de niște actori care vin din familii proeminente din Bollywood”, a precizat pentru Libertatea actorul Gabriel Constantin.

E haos pe platourile de filmare!

Actorul român a fost campion național la dansuri de societate, însă din păcate, de data aceasta rolul din film nu i-a permis să își demonstreze calitățile pe care le are după mai mulți ani de studii în domeniu.

Gabriel Constantin, într-un costum tradițional indian

Gabriel Constantin, într-un costum tradițional indian

El a mai adăugat că, spre deosebire de producțiile la care a lucrat până acum, la „Time to dance” e ceva mai mult haos pe platoul de filmare, dar „cumva așa funcționează ei”, uneori scenariul rescriindu-se la cameră, în timp ce costumele se cos efectiv pe actori în ziua filmării. „Ceea ce port eu acum a fost făcut în dimineața asta și am sărit în el după masa de prânz”, a mărturisit actorul amuzat, într-o pauză de filmare.

Nu i-a cerut încă sfaturi Iuliei Vântur

Gabriel Constantin îi urmează ca prim actor selecționat într-un asemenea proiect cinematografic colegei sale de generație, Iulia Vântur, căreia mărturisește că încă nu i-a cerut sfaturi legate de lucrul la o producție bollywoodiană, chiar dacă românca a căpătat între timp mai multă experiență, alături de celebrul ei iubit, superstarul indian Salman Khan. De altfel, Gabriel și Iulia chiar au fost colegi la un moment dat. Cei doi au urmat împreună un curs de actorie de film, în 2010.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Gabriel s-a născut la Ploiești, în ianuarie 1975. S-a antrenat din copilărie pentru a deveni dansator profesionist de dansuri de societate și latino-americane, câștigând numeroase concursuri naționale și internaționale. Pasionat de actorie, în copilărie a avut o apariție în „Dreptate în lanțuri’, filmul lui Dan Pița. În 2008 a fost distribuit de Nae Caranfil în spotul de promovare „Drive Another Day’ pentru TIFF, în care joacă rolul lui James Bond.

Pentru că și-a dorit o carieră de actor, s-a înscris la Royal Academy of Dramatic Art, apoi la Arts Ed London, pe care a absolvit-o în 2011. În perioada studenției a jucat teatru, a avut apariții în filme și seriale de televiziune în Marea Britanie. A revenit în România când Nae Caranfil i-a oferit un rol în „Closer to the Moon’, sau când Gheorghe Preda l-a solicitat pentru scurtmetrajul „Forma inimii în praf’, singurele proiecte românești notabile.

CITEȘTE ȘI

VIDEO/ Codul secret al barmanilor. Cum să ceri un Mai Tai sau o tequila prin semne și cum le interpretează un lingvist

VIDEO/ Alex Velea, cea mai de suflet mărturisire despre Antonia.”Nu mă așteptam ca o femeie ca ea să mă iubească atât de mult, mai mult decât îmi poate pielea”

Close
Închide
  Close