MENIU CAUTĂ

GREȘELI PE CARE AI VOIE SĂ LE FACI LA TINEREȚE

Distribuie

Îți alegi o carieră nepotrivită
La 20 de ani nu prea știi ce vrei de la viață și s-ar putea să iei o decizie pripită atunci când îți alegi o meserie. Nu înseamnă, însă, că trebuie să rămâi pe drumul ales o viață întreagă. În momentul în care îți dai seama că job-ul ales nu ți se potrivește, îndreaptă-te spre altceva, chiar dacă ai petrecut câțiva ani în același loc. Ar fi păcat să își dai seama de asta la 50 de ani, când s-ar putea să nu mai ai încotro să te îndrepți.

Iubești persoana nepotrivită
Sigur ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să îți dai seama că ai iubit o persoană care nu era chiar ce ți-ai fi dorit. În tinerețe, astfel de greșeli sunt normale, așa că nu fi aspră cu tine dacă le-ai făcut. Important este să îți dai seama de ele înainte să ajungi la altar.

Cheltuiești prea mulți bani
Nu este niciodată o idee bună să îți cheltuieșto absolut toți banii pe care îi ai, însă dacă o faci la tinerețe, ai timp să repari această greșeală. Specialiștii susțin că ai nevoie de 7-10 ani să scapi de urmările unui împrumut nefericit sau să ieși de pe lista de datornici.

Te răzgândești
Când ești tânără, nu trebuie să te decizi imediat asupra problemelor care te frământă. Te poți răzgândi de câte ori vrei, pentru că ai tot timpul din lume.
Continuarea pe unica.ro

Comentarii