MENIU CAUTĂ

Horoscop 10 martie 2019. Taurii au parte de o zi cu mult spor

Distribuie

Horoscop 10 martie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 10 martie 2019 – Berbec:
Este o zi în care ar fi mai bine să te ferești de concluzii categorice și de gesturi pe baza acestora. Răbdarea e o virtute de care ai mare nevoie mereu.

Horoscop 10 martie 2019 – Taur:
Ai spor în ce ți-ai propus, dar inima te trage către prieteni, rude, persoane pe care le simpatizezi. Schimbul de idei este favorizat, dar nu sunt idei pe care să le bați în cuie.

Horoscop 10 martie 2019 – Gemeni:
Situația este instabilă pe mai multe planuri și asta te poate afecta mai mult decât îți place să recunoști. Poate că îți place diversitatea posibilităților, dar nu în toate domeniile.

Horoscop 10 martie 2019 – Rac:
Ai șansa de a-ți recăpăta, cel puțin parțial, liniștea sufletească. Singura condiție e să ieși din carapacea în care te-ai ascuns, ca să te poți apropia de cei dragi.

Horoscop 10 martie 2019 – Leu:
Este adevărat că multe depind de alții, nu poți controla mare lucru, dar munca și eforturile pe care le depui sunt sub controlul tău. Pe acestea le poți organiza așa cum crezi.

Horoscop 10 martie 2019 – Fecioară:
Este suficient să dai dovadă de bunăvoință și vei primi același lucru de la cei din jur. Poate nu ți se pare mare lucru acum, dar vei vedea rezultatele, în timp.

Horoscop 10 martie 2019 – Balanță:
Te bucuri de rezolvarea unei probleme financiare de care, probabil, credeai că nu vei scăpa prea curând. Poate fi rezultatul intervenției unui binefăcător.

Horoscop 10 martie 2019 – Scorpion:
Ești atras irezistibil de ideea de a transforma o relație pasageră într-un de cuplu, ca să te asiguri că persoana îți va aparține. Asta e, însă, doar dorința ta.

Horoscop 10 martie 2019 – Săgetător:
Poate că nu îți vor fi pe plac anumite situații, replici sau idei pe care le auzi, dar nu e decât un test al toleranței tale față de opinii diferite de-ale tale.

Horoscop 10 martie 2019 – Capricorn:
Vei simți nevoia să îți exprimi sentimentele și nu oricum ci într-o formă cât mai vizibilă. Din prea plinul inimii nu se pot naște decât lucruri foarte bune.

Horoscop 10 martie 2019 – Vărsător:
Ești dornic să te ocupi de casă, dar nu ai cum, obstacolele sunt prea multe și prea mari. Dacă vei căuta, cu siguranță vei găsi și alte preocupări constructive.

Horoscop 10 martie 2019 – Pești:
Poți ajuta cu o vorbă bună pe cineva din anturaj sau pe mai mulți, dacă vei accepta să le dedici ceva mai mult timp. Inspirația e la cote înalte.

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii