MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2018 21:00

Horoscop, miercuri, 11 iulie 2018. Berbecii se simt epuizați, fără să fi făcut mare lucru

Distribuie

Horoscop 11 iulie 2018. Berbecii se simt epuizați, fără să fi făcut mare lucru

Horoscop 11 iulie 2018 - Berbec

La finalul acestei zile, te-ai putea simți epuizat, fără să fi făcut mare lucru, dacă vei alege să insiști pe probleme pe care nu ai reușit să le rezolvi, doar pentru că refuzi colaborarea.

Horoscop 11 iulie 2018 – Taur

Privești cu teamă, din nou, spre rezervele financiare, și ți se pare că numai acumulând din ce în ce mai mult vei reuși să te pui la adăpost de viitoare probleme.

Horoscop 11 iulie 2018 – Gemeni

Este o zi în care lucrurile nu prea merg, iar dacă merg, solicită un efort mai mare decât de obicei. Asta s-ar putea să te enerveze suficient cât să te consumi foarte mult.

Horoscop 11 iulie 2018 – Rac

Lucrezi prost cu informațiile întreaga zi și bine ar fi să lași aceste preocupări pe altădată, când vei avea mintea mai limpede și judecata ta va fi dreaptă.

Horoscop 11 iulie 2018 – Leu

Este posibil să experimentezi diferite stări sufletești, mare parte dintre ele negative și să cauți explicații pentru ele. Este doar o mare pierdere de timp.

Horoscop 11 iulie 2018 – Fecioară

Te grăbești să judeci anumite gesturi și cuvinte ale superiorilor sau colegilor cu asprime, deși s-ar putea să nu aibă deloc legătură cu tine.

Horoscop 11 iulie 2018 – Balanță

Este foarte important să fii mai atent la propria persoană, la echilibrul tău interior și la motivele de bucurie pe care le poți descoperi în propria viață.

Horoscop 11 iulie 2018 – Scorpion

Îți faci cam multe iluzii legate de bani și alte resurse și aluneci ușor, fără să îți dai seama, spre a considera adevărate doar propriile gânduri, dorințe și intenții.

Horoscop 11 iulie 2018 – Săgetător

Ar fi de dorit să asculți ce au de spus partenerii de orice fel, ca să eviți escaladarea unor conflicte care oricum nu duc la nimic bun.

Horoscop 11 iulie 2018 – Capricorn

S-ar putea să-ți fie mai greu decât de obicei să te ocupi chiar și de treburile de rutină, cele care îți dau încrederea că te afli la locul potrivit.

Horoscop 11 iulie 2018 – Vărsător

Cei dragi au nevoie de tine, nu de o ipostază plăcută, de o imagine falsă pe care încerci să le-o bagi în cap cu orice ocazie. Renunță la mască și la prefăcătorii măcar în preajma lor!

Horoscop 11 iulie 2018 – Pești

Poate fi o zi în care să nu-ți găsești locul nici la muncă, nici acasă, dar dacă vei trece peste aceste senzații de moment, vei înțelege că disconfortul este aparent, nu are nici o bază reală.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii