MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 21:00

Horoscop, miercuri, 15 august 2018. Taurii generează tensiuni, prin replici acide

Distribuie

Horoscop 15 august 2018. Taurii generează tensiuni, prin replici acide

Horoscop 15 august 2018 - Berbec

Te întorci la probleme pe care ai stabilit deja că nu le poți rezolva, deocamdată, doar pentru că ai impresia că ți-ai găsit un aliat potrivit.

Horoscop 15 august 2018 – Taur

Sunt deja destule tensiuni, nu e nevoie să le mai înmulțești și tu prin replici acide sau reproșuri negândite. Ai nevoie de armonie, de revigorare, nu de și mai multe conflicte cu cei din jur.

Horoscop 15 august 2018 – Gemeni

Este complet inutil să tragi acum concluzii pe care să le mai și consideri decisive. Peste puțin timp, vei renunța la ele, pentru că realitatea le va contrazice.

Horoscop 15 august 2018 – Rac

Comunicarea, de orice fel, nu este la cotele la care te aștepți să fie și de aceea există riscul să interpretezi greșit anumite semnale care vin de la cei din jur.

Horoscop 15 august 2018 – Leu

Este o zi de la care vei aștepta mult și vei primi puțin, pentru că te grăbești să te eliberezi de anumite probleme care nu se pot rezolva așa, peste noapte.

Horoscop 15 august 2018 – Fecioară

Este nevoie de mai multă bunăvoință pentru a te feri de conflicte. Acestea nu numai că te vor consuma inutil, dar pot duce și la complicații, pe termen lung.

Horoscop 15 august 2018 – Balanță

Este bine să nu iei în serios propriile gânduri pesimiste, pentru că te pot descuraja și va trebui să faci eforturi serioase ca să-ți revii.

Horoscop 15 august 2018 – Scorpion

Amesteci albul cu negrul și ajungi foarte ușor la concluzia că toate lucrurile sunt gri. De fapt, nu e deloc așa și vei afla acest lucru, din experiență, în scurt timp.

Horoscop 15 august 2018 – Săgetător

Ai emoții în legătură cu anumite situații pe care nu le poți nici respinge, nici modifica. Ceea ce poți controla, însă, este reacția ta față de orice sursă de stres.

Horoscop 15 august 2018 – Capricorn

Ți-e teamă de o pierdere, dar nu recunoști acest lucru nici față de tine. Problema este că această teamă îți influențează judecata.

Horoscop 15 august 2018 – Vărsător

Cauți refugiu în relația cu o persoană pe care o respecți în mod deosebit, dar nimeni nu poate ține la distanță mustrările de conștiință sau nemulțumirile tale.

Horoscop 15 august 2018 – Pești

Poate că nu vei reuși să pui în practică un proiect bun, la care ții foarte mult, dar vei afla cine te susține și cine nu. Măcar așa vei ști ce anume trebuie să schimbi.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii