MENIU CAUTĂ
14 Iul. 2018 21:00

Horoscop, duminică, 15 iulie 2018. Săgetătorii se bucură de recunoaștere pe plan profesional

Distribuie

Horoscop 15 iulie 2018. Săgetătorii se bucură de recunoaștere pe plan profesional

Horoscop 15 iulie 2018 - Berbec

Ai la dispoziție o zi în care te poți odihni sau, cel puțin, te vei putea detașa de orice fel de problemă, pentru că știi că altfel nu faci decât să îți inutil complici situația.

Horoscop 15 iulie 2018 – Taur

Ții cam mult la părerile tale și deși ești convins că numai așa vei ieși învingător, nu ești în război cu nimeni și nici nu ar trebui să fii, mai ales când vine vorba despre familie.

Horoscop 15 iulie 2018 – Gemeni

Ai ocazia de a reveni la gânduri mai bune, mai ales dacă vei alege să petreci această zi în familie, acolo unde ai cu cine te sfătui în orice problemă.

Horoscop 15 iulie 2018 – Rac

Poți descoperi că îi vezi pe cei din jur așa cum sunt numai dacă te relaxezi puțin, dacă te îndepărtezi de propriile frici și de colecția de gânduri negative pe care o ai în legătură cu ei.

Horoscop 15 iulie 2018 – Leu

Ai cu cine lucra și nu oricum, ci cu rezultate frumoase. Asta demonstrează că ai reușit să atragi oameni de calitate. Este o confirmare a propriei valori.

Horoscop 15 iulie 2018 – Fecioară

Te bucuri de relații bune cu persoane înzestrate, care te pot ajuta, inclusiv cu sfaturi înțelepte. Ar fi bine să nu exagerezi, totuși, cu pretențiile față de acești oameni.

Horoscop 15 iulie 2018 – Balanță

Poți vedea cât de important este să ții cont de vocea propriei conștiințe. Îți vei regăsi liniștea mai ușor, dacă vei face acest lucru.

Horoscop 15 iulie 2018 – Scorpion

Ai parte de sprijin real de la prieteni, rude sau amici, dar, ca să îți fie util momentul lor de generozitate, trebuie să ai o atitudine constructivă.

Horoscop 15 iulie 2018 – Săgetător

Te bucuri de recunoașterea unor calități pe plan profesional sau de locul pe care îl ocupi în grupul din care faci parte. Asta implică și responsabilități, dar ți le asumi cu plăcere.

Horoscop 15 iulie 2018 – Capricorn

Îi incluzi pe cei dragi în proiectele la care lucrezi și te bucuri de perspectiva de a lucra alături de ei la ceva care va aduce beneficii tuturor de mai multe feluri.

Horoscop 15 iulie 2018 – Vărsător

Încerci să îți recapeți echilibrul interior, să iei distanță față de orice problemă, inclusiv față de cele financiare, ca să poți judeca la rece orice complicație apărută.

Horoscop 15 iulie 2018 – Pești

Relațiile cu cei din anturajul apropiat sunt suficient de armonioase cât să îți permiți un moment de relaxare, în compania lor sau nu.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii