MENIU CAUTĂ
15 Iul. 2018 21:00

Horoscop, luni, 16 iulie 2018. Vărsătorii trebuie să fie atenți la cei dragi

Distribuie

Horoscop 16 iulie 2018. Vărsătorii trebuie să fie atenți la cei dragi

Horoscop 16 iulie 2018 - Berbec

Ca să ai parte de o zi așa cum ți-o dorești, ai nevoie de rezerve serioase de răbdare și cam de tot stocul personal de bunăvoință, în special față de cei dragi.

Horoscop 16 iulie 2018 – Taur

De la tine vor porni conflictele, certurile și orice alt fel de incident neplăcut. Este necesară o mobilizare reală, sinceră, ca să poți coopera cu oricine, astăzi.

Horoscop 16 iulie 2018 – Gemeni

Este de ajuns să fii mai atent decât de obicei la cei din jur, la schimbările lor de dispoziție și la reacții, ca să înțelegi că e ceva putred în toate acestea și e nevoie să te retragi.

Horoscop 16 iulie 2018 – Rac

De la rude, prieteni sau simpli amici pot să apară provocări pe care să nu le poți contracara – în primul rând, pentru că te vor prinde pe picior greșit, setat pe impresii negative.

Horoscop 16 iulie 2018 – Leu

Ai nevoie de foarte multă răbdare în tot ce faci, de la cel mai mic gest la cel mai important. Așa te vei proteja de încurcăturile pe care ți le provoacă o stare de nervi accentuată.

Horoscop 16 iulie 2018 – Fecioară

Ai șanse să te simți bine astăzi și te întrebi ce i-a apucat pe unii dintre cei din jur de au reacții nefirești. O mână de ajutor, de la un om cu bună dispoziție, e ceea ce le lipsește.

Horoscop 16 iulie 2018 – Balanță

Ești foarte preocupat de anumite probleme și din acest motiv ai putea neglija altele, poate mai importante. Trebuie să te întrebi ce contează mai mult: banii sau relațiile?

Horoscop 16 iulie 2018 – Scorpion

Te vezi ca o victimă a unor conspirații puse la cale de răutăcioși, dar sunt șanse mari să nu te creadă nimeni, dacă dai glas acestor obsesii…

Horoscop 16 iulie 2018 – Săgetător

Relațiile cu cei din mediul de la serviciu pot trece printr-o adevărată criză, dar trebuie să știi că finalitatea acestui episod nu va fi una negativă.

Horoscop 16 iulie 2018 – Capricorn

Dacă ai impresia că e rândul celor dragi să se ocupe de nevoile tuturor, te înșeli. E tot rândul tău și nu ar trebui să fii surprins, ci încântat că ai ocazia să te ocupi de ei.

Horoscop 16 iulie 2018 – Vărsător

Relațiile din familie sunt centrul vieții tale și ar fi bine să le acorzi atenția și importanța cuvenite. Oricât ai încerca să negi, fără această bază, totul poate fi mai dificil.

Horoscop 16 iulie 2018 – Pești

Ai multe de învățat de la cei pe care îi întâlnești, dar și ei au de învățat de la tine. Este important să fii dispus să asculți și să cauți o soluție care să îi mulțumească pe toți, măcar partial.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii