MENIU CAUTĂ

Horoscop, miercuri, 16 mai 2018. Fecioarele au parte de complicații la locul de muncă

Distribuie

Horoscop 16 mai 2018. Fecioarele au parte de complicații la locul de muncă

Horoscop 16 mai 2018 - Berbec

Este o zi de explozie, în care poți avea reacții exagerate la orice, în special la gesturile pe care nu le înțelegi, venite din partea rudelor sau unora dintre prieteni.

Horoscop 16 mai 2018 – Taur

Poate se potrivește cu planurile tale, poate nu, dar vei simți nevoia să te afirmi, să ieși din mulțime, să faci gesturi speciale pentru a te face remarcat.

Horoscop 16 mai 2018 – Gemeni

Încep să se închidă unele uși la care ai bătut de multe ori, dar se vor deschide altele. Chiar dacă nu mai ai acces neîngrădit la anumite persoane, nu ai de ce să te descurajezi.

Horoscop 16 mai 2018 – Rac

Ai curajul și voința necesară pentru a evalua corect necesitățile de orice fel, începând cu cele financiare. Așa vei reuși să îți reglezi corect și relațiile importante.

Horoscop 16 mai 2018 – Leu

Ar fi bine să mobilizezi cele mai bune intenții, întreaga ta bunăvoință și toată maturitatea de care ești în stare, ca să îți păstrezi relațiile de parteneriat intacte.

Horoscop 16 mai 2018 – Fecioară

Pot să apară complicații la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate. Este doar începutul, așa că ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și mult calm.

Horoscop 16 mai 2018 – Balanță

Relațiile cu cei dragi, dar și felul în care îți evaluezi propria viață, pot deveni o sursă de probleme acute, care nu mai suportă amânare.

Horoscop 16 mai 2018 – Scorpion

Relațiile cu familia intră pe un nou făgaș, pe care nu îl poți controla, oricât de mult ai încerca. Chiar de astăzi vei observa că este necesară o altfel de abordare.

Horoscop 16 mai 2018 – Săgetător

Este bine să fii foarte prudent în timpul deplasărilor, de orice fel ar fi ele, dar și atent la ceea ce spui, cui te adresezi și ce consecințe pot să apară.

Horoscop 16 mai 2018 – Capricorn

Te vei mobiliza la maximum pentru a rezolva problemele financiare, dar trebuie să știi că nu vei reuși să faci acest lucru prin aceleași metode și pe aceleași căi ca până acum.

Horoscop 16 mai 2018 – Vărsător

Te simți capabil să răstorni munții, dar nu te ocupi de cele mai delicate probleme – de exemplu, cele din familie, care sunt pe punctul de a răbufni.

Horoscop 16 mai 2018 – Pești

Astăzi poți mobiliza resurse interioare pe care nu le folosești întotdeauna, poate și pentru că nu ai suficientă încredere în tine și în posibilitățile tale.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii