MENIU CAUTĂ
20 Iul. 2018 21:00

Horoscop, sâmbătă, 21 iulie 2018. Taurii se tem pentru viitorul lor

Distribuie

Horoscop 21 iulie 2018. Taurii se tem pentru viitorul lor

Horoscop 21 iulie 2018 - Berbec

Ai putea depăși unele obstacole astăzi, cele pe care tot tu le-ai așezat în drumul tău. Însă dorința nu este suficientă ca să aducă împlinirile pe care le dorești, mai trebuie să și faci ceva în acest sens.

Horoscop 21 iulie 2018 – Taur

Temerile pot pune stăpânire pe planurile tale de viitor și le vor transforma în altceva decât ai gândit și ai dorit tu. Ar fi bine să-ți păstrezi încrederea în propria judecată.

Horoscop 21 iulie 2018 – Gemeni

Poate fi o zi cu trăiri intense, iar unele dintre ele vor reuși să umbrească intențiile tale bune și să producă rezultate care te vor nemulțumi.

Horoscop 21 iulie 2018 – Rac

Pot ieși la lumină probleme dureroase, care au mai umbrit și altădată cerul relației de cuplu. Este indicat să le privești în față și să cauți soluții, nu vinovați.

Horoscop 21 iulie 2018 – Leu

Te apasă problemele de la serviciu, poate și din cauza unor probleme de sănătate, proprii sau ale altcuiva, care are legătură cu responsabilitățile tale.

Horoscop 21 iulie 2018 – Fecioară

Vrei să pui degetul pe rană și să recunoști ce te doare cu adevărat de nu te poți purta lejer cu cei dragi, dar ți-e frică de ce ai putea descoperi urmând acest fir…

Horoscop 21 iulie 2018 – Balanță

Sunt multe subiecte delicate pe care nu le poți aborda oricum în discuțiile cu cei din familie, dar nici să le ocolești nu e o soluție.

Horoscop 21 iulie 2018 – Scorpion

Poți primi replici acide de la cei din anturajul apropiat, care nu sunt deloc mulțumiți de abordările tale, mai ales atunci când îți dorești ceva cu tot dinadinsul.

Horoscop 21 iulie 2018 – Săgetător

Se poate pune problema unei modificări la plata unor drepturi, dar nu vei avea beneficii reale de pe urma acestei schimbări.

Horoscop 21 iulie 2018 – Capricorn

Ai șansa de a vedea, la dimensiunile sale reale, stresul în care trăiești de ceva timp și ce uzură generează acest mod de viață.

Horoscop 21 iulie 2018 – Vărsător

Pot să iasă la lumină unele dintre problemele de sănătate pe care tot tu le-ai provocat, din neglijență sau prin alegeri nefericite, care ți-au schimbat stilul de viață.

Horoscop 21 iulie 2018 – Pești

Multe neclarități care îți umbresc relația cu cei dragi ar putea fi lămurite astăzi, dar trebuie să se ocupe cineva de asta, cu bunăvoință și generozitate.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Comentarii