Horoscop 22 ianuarie 2020 – Berbec:

S-ar putea să te trezești pus în situația de a accepta o soluție la care nu te-ai gândit, dar care poate duce la rezolvarea unei probleme care devenise deja o povară.

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Taur:

Dincolo de laturile întunecate ale unor situații, există și ceva bun. E nevoie, însă, de o minte orientată corect, care știe să recunoască și să aprecieze binele.

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Gemeni:

Al doilea sau al treilea gând ar trebuie luat în considerare când cauți un răspuns la întrebările care te frământă. Primul e cel mai înșelător. 

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Rac:

Ai șansa de a te elibera de o problemă sufletească, printr-o simplă renunțare, într-un moment de inspirație, sau în urma unei discuții cu o persoană înțeleaptă.

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Leu:

Ai ceva de învățat din cea mai dificilă situație pe care o vei trăi azi, dar poți rata aceste învățăminte, dacă te vei concentra pe ceea ce nu corespunde cu aspirațiile tale.

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Fecioară:

Există o legătură între problemele din relația de cuplu și atmosfera de la locul de muncă. Poate că nu o vezi, dar ar fi bine să iei în calcul această posibilitate. 

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Balanță:

Poți învăța ceva foarte bun de la unul dintre parteneri, cel mai probabil cel de cuplu. Poate că nu va fi exprimat în cuvinte, dar inima ta va înțelege ce e de înțeles.

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Scorpion:

Cineva din familie îți va atrage atenția asupra unor probleme serioase de care ar fi bine să te ocupi. Sunt rodul unor neglijențe din trecut.

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Săgetător:

Ai posibilitatea de a rămâne senin și prietenos față de orice om care îți iese în cale, indiferent cu ce vine acesta către tine. Dacă vei reuși, o poți bifa ca pe o realizare. 

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Capricorn:

Poate că nu îți vor fi pe plac mesajele celor din familie, dar ar trebui să iei în calcul că au dreptate și să te gândești serios să schimbi ceva în atitudinea ta față de ei.

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Vărsător:

Poți primi cele mai bune sfaturi, care te pot duce spre rezolvarea unei probleme serioase. Numai că tu trebuie să fii cel care le observă valoarea și le acordă respectul cuvenit. 

Horoscop 22 ianuarie 2020 – Pești:

Ești conștient de propriile slăbiciuni când vine vorba de rezolvarea unor probleme financiare, dar acum e momentul să și acționezi, ca să nu te mai inducă în eroare.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2020. Soarele va intra în zodia Vărsătorului. Lună Nouă în Vărsător | VIDEO URANISSIMA

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor