MENIU CAUTĂ

Horoscop, vineri, 24 august 2018. Scorpionii au probleme în familie

Distribuie

Horoscop 24 august 2018. Scorpionii au probleme în familie

Horoscop 24 august 2018 - Berbec

Este suficient să vrei să fii optimist și să nu exagerezi problemele, ca să le poți face față și să nu apară altele, derivate din ele.

Horoscop 24 august 2018 – Taur

E posibil să devii prizonierul unor evenimente trecute, pe care ai vrea să le recreezi. Poate că e și ceva bun în asta, dar dorința în sine nu e deloc bună.

Horoscop 24 august 2018 – Gemeni

Numai de tine depinde dacă ziua de azi va fi una frumoasă – cu momente tensionate, care te vor obosi, dar frumoasă – sau una în care problemele par că se înlănțuiesc și nu se mai termină…

Horoscop 24 august 2018 – Rac

Tendința principală a zilei coincide cu una dintre înclinațiile tale naturale: dorința de a te scufunda în trecut. Problemele apar numai dacă exagerezi.

Horoscop 24 august 2018 – Leu

Vrei neapărat să descoperi ce vrea partenerul de cuplu sau un alt partener important, dar în același timp, nu ții cont de dorințele acestuia, pentru că sunt foarte diferite de ale tale…

Horoscop 24 august 2018 – Fecioară

Pot să apară unele complicații la locul de muncă, dar nu sunt neobișnuite și nici greu de rezolvat. Vei reuși să le dai de cap, singura condiție este să nu te stresezi prea mult.

Horoscop 24 august 2018 – Balanță

Este esențial să ții cont de părerile celor dragi, tocmai pentru că te pregătești să iei decizii legate de viața lor, pe baza unor experiențe care nu sunt ale lor.

Horoscop 24 august 2018 – Scorpion

Sunt probleme în familie și dacă nu le vezi, ar fi bine să te uiți din nou, cu mai multă atenție. Unele dintre ele sunt provocate de tine și de felul în care ai ales să îți coordonezi viața.

Horoscop 24 august 2018 – Săgetător

Sunt posibile complicații legate de studii, de un examen, de o deplasare pe care o faci cam fără chef, deși intră în obligațiile tale zilnice.

Horoscop 24 august 2018 – Capricorn

Pot să apară unele surprize legate de plăți, de achitarea unor datorii, de împrumuturi sau de alte obligații financiare, pe care le-ai neglijat sau le-ai uitat.

 Horoscop 24 august 2018 – Vărsător

Ai de luat o decizie bună în condiții proaste, din cauză că ai acumulat prea mult stres în problema pe care o abordezi. Ca regulă generală: trecutul trebuie să rămână la locul său.

Horoscop 24 august 2018 – Pești

Unii dintre apropiați fac ceva pe ascuns, iar tu poți citi asta în gesturile lor. Nu-ți place că se feresc de tine, dar cea mai înțeleaptă decizie ar fi să-i lași în pace, cu alegerile lor cu tot.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii