MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2018 21:00

Horoscop, miercuri, 25 iulie 2018. Săgetătorii au îndoieli legate de calitățile lor

Distribuie

Horoscop 25 iulie 2018. Săgetătorii au îndoieli legate de calitățile lor

Horoscop 25 iulie 2018 - Berbec

Te pot cuprinde o sumedenie de griji legate de resurse, ca și cum lipsurile ar bate la ușă, iar tu nu vei mai fi în stare, ca și până acum, să le acoperi…

Horoscop 25 iulie 2018 – Taur

Vezi și știi că nu poți controla acțiunile celor din familie și cu toate acestea, insiști să o faci. Îți provoci singur nemulțumiri cu care tot tu va trebui să trăiești.

Horoscop 25 iulie 2018 – Gemeni

Poți primi sfaturi, sugestii, idei, pe care le vei respinge în bloc, fără să stai prea mult pe gânduri. Ai nevoie de ajutor și știi asta foarte bine, dar nu te poți hotărî cui să i-l ceri.

Horoscop 25 iulie 2018 – Rac

Un apropiat îți dezvăluie intențiile sale, iar acestea intră în contradicție cu un plan la care ții foarte mult. Există și o soluție de mijloc, dar trebuie să o caute cineva.

Horoscop 25 iulie 2018 – Leu

Apar îndoieli, temeri și o revoltă care a mocnit până acum, toate în legătură cu locul pe care urmează să îl ocupi pe plan profesional, cu tot ce implică el.

Horoscop 25 iulie 2018 – Fecioară

Te pot afecta anumite reacții ale persoanelor de care depind planurile tale, dar numai de tine depinde cât de departe vor ajunge acestea și ce efecte vor genera, până la urmă.

Horoscop 25 iulie 2018 – Balanță

Se schimbă prioritățile grupului din care faci parte, fără să fi fost discutate în vreun fel cu cei implicați. Poate că este un abuz, dar reacția ta nu trebuie să fie de aceeași factură.

Horoscop 25 iulie 2018 – Scorpion

Pui la îndoială foarte serios șansele unui parteneriat de a rezista în timp și de a duce la rezultatele pentru care a fost creat.

Horoscop 25 iulie 2018 – Săgetător

Ies la lumină toate îndoielile tale legate de calitățile profesionale, performanțele pe care le poți obține sau relațiile pe care le poți proteja în acest mediu.

Horoscop 25 iulie 2018 – Capricorn

Este posibil să ajungi la concluzii pesimiste legate de evoluția unor relații, cum ar fi cele cu oamenii dragi. Nu ai date suficiente, te bazezi doar pe impresii adunate în timp.

Horoscop 25 iulie 2018 – Vărsător

Relațiile cu cei din familie sunt volatile, se strică ușor și nu pot fi coordonate, așa cum erai obișnuit, până nu demult. Va trebui să te adaptezi la această nouă situație.

Horoscop 25 iulie 2018 – Pești

De la cei din anturajul apropiat pot veni provocări generate de lumea lor interioară. Ar fi bine să nu le iei în sens personal, pentru că nu au legătură cu tine.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii