Astăzi debutează o perioadă ceva mai dificilă, marcată de neînțelegeri, în special cu cei dragi, dar și de interdicții sau limitări ale plăcerilor de orice fel.

Horoscop 26 iulie 2018 – Taur

Dialogurile, chiar și cele mai simple, cu apropiații pot deveni o mare provocare. Așa că ar fi bine să scoți de la naftalină rezervele de răbdare și bunăvoință pe care le ai.

Horoscop 26 iulie 2018 – Gemeni

Te poate nemulțumi profund abordarea unora dintre cei din anturajul apropiat, suficient cât să îți complici inutil viața în următoarele săptămâni refuzând dialogul cu aceștia.

Horoscop 26 iulie 2018 – Rac

Este posibil să vină scadența unora dintre datorii sau să se încurce serios demersurile legate de un împrumut dat sau luat de puțin timp.

Horoscop 26 iulie 2018 – Leu

Te întorci la vechile tale obiceiuri, cele care îi țin la distanță pe cei din jur, ca și cum ți-ar folosi la ceva acest lucru. Vei avea ocazia să înțelegi că nu este o atitudine constructivă.

Horoscop 26 iulie 2018 – Fecioară

Se pot încurca din nou discuțiile, negocierile sau tratativele cu unul dintre superiori. Discuțiile de taină nu vor rămâne așa pentru mult timp.

Horoscop 26 iulie 2018 – Balanță

Revii la preocupări care îți consumă timpul și resursele și te pun în relații cu persoane care nu prea știu ce să facă cu timpul lor.

Horoscop 26 iulie 2018 – Scorpion

A venit momentul scadenței unor decizii pe care nu le-ai gândit suficient sau pe care le-ai luat într-un moment în care orgoliul era stăpân pe gândurile tale.

Horoscop 26 iulie 2018 – Săgetător

Este necesar să reevaluezi anumite planuri, să clarifici anumite aspecte legate de acestea și să cobori cu picioarele pe pământ, dacă nu ai fost realist.

Horoscop 26 iulie 2018 – Capricorn

S-ar putea să nu îți placă deloc ce se conturează începând de astăzi. Poți fi îndepărtat de la butoane și altcineva să coordoneze resursele comune, inclusiv cele financiare.

Horoscop 26 iulie 2018 – Vărsător

Îți vin în minte numai neplăcerile pe care tu spui că le-ai suportat în relația de cuplu, ceea ce poate fi considerat profund nedrept, pentru că sigur ai trăit și momente frumoase.

Horoscop 26 iulie 2018 – Pești

S-ar putea să fie necesar să te ocupi, din nou, de anumite treburi la serviciu pe care nu le-ai făcut foarte bine sau altcineva le-a făcut prost și tu trebuie să le repari.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu
GSP.RO

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 septembrie 2019. Zi cu belele! Situație încurcată la serviciu pentru această zodie
HOROSCOP

Horoscop 17 septembrie 2019. Zi cu belele! Situație încurcată la serviciu pentru această zodie