MENIU CAUTĂ

Horoscop vineri, 26 octombrie 2018. Balanțele recuperează o sumă de bani

Distribuie

Horoscop vineri, 26 octombrie 2018. Balanțele recuperează o sumă de bani

Horoscop 26 octombrie 2018 - Berbec:
Ai putea avea o zi frumoasă, presărată cu momente în care redescoperi motivele de bucurie, tot ce te apropie de cei dragi. Poți ajunge la concluzii de mare preț pentru viața ta.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Taur:
Te poți bucura de clipe frumoase, petrecute împreună cu cei din familie, într-un rar moment de pace sau poți continua conflictele care nu duc la nimic bun.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Gemeni:
Sunt posibile rezolvări surprinzătoare ale unora dintre problemele de la muncă, dar vei avea și șansa de a-ți recupera starea de sănătate mai ușor.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Rac:
Ai parte de un context favorabil pentru a reveni la sentimente mai bune în relațiile cu toți cei dragi, de a repara ce ai stricat în aceste relații, cu sau fără intenție.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Leu:
Primești un sprijin foarte important pentru a te apropia de cei din familiei cu cele mai bune intenții. Poți fi sigur că nu va trece neobservat acest lucru.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Fecioară:
Pot să apară vești bune, de la persoane apropiate, sau tu poți fi cel care le oferă acestora un motiv sau altul de bucurie.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Balanță:
S-ar putea să recuperezi o sumă de bani, pe care o credeai pierdută sau să îți poți permite o cheltuială pe care o doreai de mai mult timp.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Scorpion:
Ești foarte atrăgător și interesant în ochii celorlalți, așa că vei putea remedia greșelile făcute în relații în perioadele în care nu ai fost atent la cei din jur.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Săgetător:
Ai parte de o zi luminoasă, în care vei simți nu numai că ți-a venit inima la loc, dar și că ai puterea de a rezolva cam tot ce ți-ai propus.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Capricorn:
Un prieten intervine în avantajul tău sau te protejează, intenționat, de o greșeală pe care te pregătești să o faci, ignorând riscurile.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Vărsător:
Ai putea avea o zi plăcută la locul de muncă, în care vei vedea semnale clare de apreciere din partea superiorilor și nu numai.

Horoscop 26 octombrie 2018 – Pești:
Azi vei înțelege că poți visa oricât de departe dorești, atâta timp cât tu ești personajul principal al poveștii pe care ți-o imaginezi și îți asumi eforturile necesare.


Citește și PREVIZIUNILE URANIEI

Citește mai multe despre astre, Horoscop și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii