MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2018 21:00

Horoscop, vineri, 27 iulie 2018. Vărsătorii sunt scoși din sărite și au reacții neobișnuite

Distribuie

Horoscop 27 iulie 2018. Vărsătorii sunt scoși din sărite și au reacții neobișnuite

Horoscop 27 iulie 2018 - Berbec

Poate fi o zi foarte intensă, cu numeroase momente tensionate, în special în relațiile cu cei dragi, dar și cu prietenii, rudele sau alți apropiați.

Horoscop 27 iulie 2018 – Taur

S-ar putea să te simți luat pe sus de tensiunile care nu mai contenesc, deși tu îți vezi de treabă și consideri că e suficient ca să împaci pe toată lumea.

Horoscop 27 iulie 2018 – Gemeni

Ar trebuie evitate confruntările de orice fel, atât cât este posibil, sau, cel puțin, limitate, ca să nu producă un întreg cortegiu de efecte neplăcute.

Horoscop 27 iulie 2018 – Rac

Ai putea reacționa nefiresc față de dorințele sau intențiile unora dintre apropiați, mai ales cele care atentează' la resursele tale.

Horoscop 27 iulie 2018 – Leu

Ai în față o zi din care va trebui să încerci să ieși cât mai onorabil cu putință. Sunt șanse mici să reușești, dar orice efort va da rezultate și îți va aduce o mică bucurie, la final.

Horoscop 27 iulie 2018 – Fecioară

Este o zi problematică pentru sănătate, dar și pentru bunul mers al relațiilor de muncă. Te poți confrunta cu reacții ciudate din partea colegilor sau superiorilor.

Horoscop 27 iulie 2018 – Balanță

Se poate spune că astăzi pui degetul pe rană și vei provoca reacții corespunzătoare. Contează foarte mult ce intenții ai când te apuci de astfel de lucruri.

Horoscop 27 iulie 2018 – Scorpion

Sunt posibile conflicte acute cu membrii familiei, dar și cu superiorii sau colegii. Ar fi bine să te oprești o clipă și să observi că ai devenit un pachet de nervi, fără să știi cum și când.

Horoscop 27 iulie 2018 – Săgetător

Se accentuează problemele cu cei din anturajul apropiat, care încalcă senini limitele stabilite de tine și te pot forța să ai reacții care nu îți fac cinste.

Horoscop 27 iulie 2018 – Capricorn

Dacă până acum ți se părea că te ții tare pe poziție și nimeni nu îți poate ignora voința, ziua de astăzi vine să îți demonstreze contrariul.

Horoscop 27 iulie 2018 – Vărsător

Starea de tensiune deja existentă în cuplu și în alte relații importante poate ajunge astăzi la un nivel care te va scoate din sărite suficient cât să ai reacții neobișnuite.

Horoscop 27 iulie 2018 – Pești

Ai nevoie de protecție, una pe care numai tu ți-o poți asigura. Ca să nu te afecteze foarte mult ceea ce se petrece în jur, trebuie să fii mai atent și mai calm decât de obicei.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii